1970 yılların gözde gitaristlerinden Yılmaz Karayalım üç sene önce annesini kaybetmenin acısını yaşamıştı. Annesinin vefatının ardından bunalıma giren Karayalı ikisi sene önce kanser hastalığına yakalanmıştı. Uzun süredir tedavi gören Yılmaz Karayalım'dan acı haber geldi. Ünlü isim verdiği yaşam yaşam mücadelesini kaybetti.

KANSERE YENİK DÜŞTÜ

Posta'dan Ömercan Altay'ın haberine göre; Sanat dünyasının emektar isimlerinden Yılmaz Karayalım, üç sene önce annesinin vefat etmesiyle sarsılarak bunalıma girmişti. Yaşadığı üzüntü sonrası kanser teşhisi konulan Yılmaz Karayalım, uzun süredir tedavi görüyordu.

Yılmaz Karayalım, 70'li yıllarda Erol Büyükburç ile birlikte TRT konserinde Little Lucy performansını gerçekleştirirken görülüyorlar.

DUAYEN SANATÇILARLA ÇALIŞMIŞTI

Ajda Pekkan, Müslüm Gürses, Selda Bağcan gibi duayen isimlerin albümlerinde büyük emeği olan ve uzun süre Erol Büyükburç’a gitaristlik yapan Yılmaz Karayalım, Maslak’ta bulunan özel bir hastanede yaşamını kaybetti.

Karayalım kayıt stüdyolarında tonmaister olarak çalışmış, albüm prodüksiyonlarına gitrist olarak katılmış, birçok yapımda düzenlemelere imza atmıştı.

Zara, "Herkes kendine yakışanı giyer" Zara, "Herkes kendine yakışanı giyer"

1970'li yılların gözde gitaristlerinden Yılmaz Karayalım, Anne acısına dayanamadı. Usta müzisyen kansere yenik düştü.

Editör: TE Bilisim