Söz ve müziği Zeynep Dalgıç’a, aranjesi Mustafa Ceceli’ye ait olan ve yönetmenliğini Müjdat Küpşi’nin üstlendiği ''Ayarsızım''ın klibi için, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük kültür miraslarından biri olarak kabul edilen tarihi yarımadadaki Ayasofya'yı tercih etti.

FİLM GİBİ KLİP...
 
Hagia Sofia Mansions – Curio Collection By Hilton Otelin içerisinde yer alan ve 542 yılında Bizans İmparatoru Justinyanus tarafından inşa edilen sarnıçta, sosyal mesafe kurallarına uyularak mistik bir atmosferde gerçekleştirilen çekimlerde güzelliği ile göz kamaştıran Aslı Hünel, bu sinematografik klip için hatırı sayılır bir bütçe ayırdı.
 
1500 yıllık tarihi ile görkemli bir başyapıt olarak günümüze kadar ulaşan sarnıcın yanı sıra, otel içerisinde yer alan tarihi hamamda da çekimler gerçekleştiren Hünel, Turizm'in yeniden canlanması için bu tür vizyoner projelerin gerekliliğinin altını çizdi.
 
5 DİLDE ALTYAZI SEÇENEĞİ İLE YAYINDA...
 
Bugün DMC etiketiyle Spotify, Apple Music ve Fizy başta olmak üzere tüm dijital platformlardaki yerini alan ''Ayarsızım'' Netd platformunda ise İngilizce, Çince, İspanyolca, Fransızca ve Arapça altyazı seçeneği ile yayımlanarak tarihin günümüzdeki gönüllü kültür elçiliği misyonunu üstlendi.
Öte yandan Bener Hamamcı'nın stylingini üstlendiği klip için ünlü modacı Tolga Çam'da dört farklı kıyafet tasarladı.

Editör: TE Bilisim