“ŞARKILARIMIZLA GEÇMİŞ ZAMANI GERİ VERİYORUZ”

Efsane sanatçı Asu Maralman 
ve Işıl Yücesoy  27 Haziran 2015 Pazar günü Zorlu Center’de düzenlenecek “Zorlu Yeni Yıl Gazinosu” kapsamında sanatseverlerle buluşacak. 21:00’deki performanslar öncesi saat 19:00’da Dj Hakan Eren’in Bir Zamanlar partisinde Hakan Eren’in konukları  Işıl Yücesoy, Asu Maralman, Gökben, Kartal Kaan ve Banu Kırbağ olacak.
 
Asu Maralman 27 Haziran’da Zorlu Center’da gerçekleşecek etkinlikle ilgili olarak, “Biz şu anda dünyanın en pahallı şeyini en ucuza yapıyoruz, çünkü şarkılarımızla geçmiş zamanı geri veriyoruz insanlara. Sahneye her çıktığımda çok heyecanlanıyorum.” dedi.
 
Zorlu Center, 26-27 Aralık tarihlerinde Türk Sanat ve Türk Pop müziğinin unutulmaz seslerini ve şarkılarını ziyaretçileriyle buluşturacak. “Zorlu Yeni Yıl Gazinosu”  konseptiyle Zorlu Performans Sanatları Merkezi meydan fuayede gerçekleşecek konser serisinde Neşe Karaböcek’ten Muazzez Abacı’ya;  Işıl Yücesoy’dan Asu Maralman’a, Seyyal Taner’den Semiha Yankı ve  Yeliz’e kadar  gazinoların büyük starları İstanbul’da gazino günlerini yaşatacaklar.
 
“O BİLE ESKİ AJDA’YI TANIMIYORDUR…”
“Bal gibi olur” , “Sabah ola hayrola” , “Bağrı yanık dostlara merhaba” , “Yollar” gibi unutulmaz şarkıları ile bir döneme damga vuran  efsane sanatçı Asu Maralman; “Ajda Pekkan hem şarkılarıyla, hem fiziğiyle geçmişi hatırlatıyor. İnsanlar gençliğinden daha güzel bir fizik görüyorlar, bu çok önemli. Bence o bile eski Ajda’yı tanımıyordur artık” dedi.
 
Sanatın ve sanatçının yaşının olmadığını ve bir sanatçı için gerçek başarının nesilden nesile sanatı ile var olabilmesi olduğunu belirten Asu Maralman “Ajda Pekkan’ı taktir ediyorum biliyor musun, neden? İnsanlar basit hareketleri bile yapamazken, zorlanırken bu yaşlarda, o hâlâ enerjik, hala genç ve bunu misyon edinmiş. Genç kalmayı misyon edinmiş, bu çok önemli bir şey. Ben inan ki, cilt bakımı yaptırırken, bir kaşımı çektirirken bile canım acıyor. Düşün ki bir insanın genç kalması için, gereken bütün teknolojiyi kullanması ve buna direnmesi her şeye rağmen, sağlığına rağmen göze alması taktir edilecek bir şey.” diyerek övdü.
Editör: TE Bilisim