Türk pop müziğinin sevilen sesi Banu Zorlu, dördüncü solo albümü "Ansızın"ı Rixos Pera Hotel'de yapılan lansmanla basına ve davetlilere tanıttı. Geceye Aydan Şener, Safiye Soyman, Mehtap Ar, İzzet Çapa, Deniz Akel, Seval Birinci ve Gökay Kalaycıoğlu gibi tanınmış isimlerde katıldı. Banu Zorlu, gecede albümde yer alan şarkıları davetlilere dinletti. Çok heyecanlandığını ifade eden Zorlu, "İyi bir albüm olduğuna inanıyorum. İçimize sindi. Bu gece o kadar çok heyecanlandım ki evlensem ancak bu kadar heyecanlanırdım. Umarım çok beğenilir" dedi.

Geceye Banu Zorlu'ya albümün çıkış şarkısı "Değer mi Hiç?"i veren Aysel Gürel'in kızı Mehtap Ar'da katıldı. Ar, şarkıyı Zorlu ile beraber seslendirdi. Mehtap Ar, "Annem seni kızı gibi severdi. Şarkısını çok iyi seslendirmişsin" diyerek Aysel Gürel'in el yazısıyla yazdığı şarkı sözleri sayfasını hediye etti. Duygulanan Banu Zorlu ve Mehtap Ar gözyaşlarına hakim olamadı.

Banu Zorlu, Mehtap Ar


İzzet Çapa, Banu Zorlu, Safiye Soyman
Miami'de klip çekecek

"Değer mi Hiç?" şarkısına Deniz Akel imzasıyla Cahide Harikalar Diyarı'nda çekilen video klibi beğeni toplayan Banu Zorlu, "İkinci klip için Deniz Akel'le görüşüyoruz. Güney Afrika ve Dubai'den vazgeçtik Kasım'da Miami'de klip çekeceğiz. Türk insanı en çok Miami'yi merak ediyor. Onlara doya doya Miami'yi klipte göstereceğiz" diye konuştu.


Haber: Efkan Demirel
Editör: TE Bilisim