Sezen Aksu ve Onno Tunç imzası taşıyan ve ilk kez 1984 yılında Sezen Aksu tarafından seslendirilen ‘Bu Gece’yi yeniden yorumlayarak dinleyicilerle buluşturan Bengisu “12 ayda 12 şarkı hedefimizin üçüncü şarkısı daha önce çok fazla cover’lanmamış ama hem sözleri hem bestesiyle dinleyene huzur veren bir şarkı. Böyle bir orkestrayla ‘Bu Gece’yi yeniden dinleyici ile buluşturabilmek benim için büyük bir lütuf” dedi.

Türkiye’nin gurur duyduğu genç isimlerden Bengisu, hayranı olduğu Sezen Aksu’nun şarkısını yeniden yorumlamanın kendisi için çok anlamlı olduğunu belirtti. Youtube üzerinden yaptığı “Benim İçin Söyle Bengisu” serisinde de en çok beğenilen şarkılardan biri olan ‘Bu Gece’nin en önemli noktalarından biri hiçbir prova yapmadan, konuşulmadan, o anda kaydedilmiş olması. ‘Bu Gece’ o gün nasıl kaydedildiyse, o doğallıkta yayınlanan bir tekli oldu.

Fotoğraf: Fethi Karaduman

Bengisu, 2021 yılı için 12 aya 12 şarkı diyerek yola çıktığı müzik macerasında yeni şarkılarını Sony Music Türkiye etiketiyle her ay dinleyicileriyle buluşturmaya devam edecek.
Editör: TE Bilisim