Bugün TT Arena’da konser verecek olan Madonna, önceki akşam sevgilisiyle Boğaz turuna çıktı. SuAda’ya giden ikiliye ilerleyen saatlerde Madonna’nın ekibi de katıldı. Gecenin sonunda Madonna oteline döndü, ekibi ise eğlenceye Reina’da devam etti.

POP müziğin kraliçesi Madonna, “MDNA” turnesi kapsamında bu akşam Türk Telekom Arena’da sahneye çıkacak.

Konser için önceki gün özel uçağıyla Türkiye’ye gelen ABD’li şarkıcı, Çırağan Sarayı’na yerleştikten sonra tekneyle Boğaz turuna çıktı.
SuAda’ya giden ünlü yıldız, G Balık Restoran’da genç sevgilisi Brahim Zaibat ile baş başa yemek yedi. Diyette olduğu için salata sipariş eden Madonna, ayrıca patlıcan salatası yedi, çiroz, dülger ve levreğin de tadına baktı.

Yemeğin ardından papatya çayı isteyen ve şeker yerine tatlandırıcı kullanan sanatçı, mekânı da çok beğendi ve garsonlara SuAda’nın gerçek ada olup olmadığını sordu.
Denizden geçen tekneler de Madonna’nın ilgisini çekti. Sevgilisiyle sohbet eden ünlü popçu, parmağıyla gösterdiği tekneler hakkında yorumlar yaptı.
Madonna, ilerleyen saatlerde dansçılarını arayıp onları da SuAda’ya çağırdı. Aralarında Türk dansçı Yaman Okur’un da bulunduğu ekip, kısa bir süre sonra adaya geldi.

Madonna, dansçıları geldikten sonra sevgilisi Brahim Zaibat ile birlikte kendisine tahsis edilen tekneyle oradan ayrılıp Çırağan Sarayı’na döndü. Dansçıları ise yemeğin ardından soluğu Reina’da aldı. Adını daha önce duyduğu Reina’ya gitmek istediğini ancak yorgun olduğunu söyleyen Madonna’ya mekânın 10’uncu yılı için hazırlanan albüm hediye edildi.
Ekibi çok seviyor

Aralarında Türk dansçı Yaman Okur’un da bulunduğu dansçılar, Madonna’yla çalıştıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.


Fark etmediler


Madonna ve sevgilisi Brahim Zaibat, SuAda’ya iki sıradan müşteri gibi geldi. Onlar yemekteyken, korumaları teknelerin bulunduğu kısımda bekledi. Mekândakilerin çoğu ünlü yıldızı fark etmedi.

Bu akşam sahnede


Madonna’nın İstanbul konseri, bu akşam BKM Organizasyon ve GNL Entertainment organizasyonuyla, Live Nation Eastern Europe ve Live Nation Global Toruing işbirliğinde Türk Telekom Arena’da gerçekleşecek. Biletleri şubat ayında satışa çıkan ve iki gün içinde tükenen konseri 50 bin kişi izleyecek. Stadın etrafındaki etkinlik alanı, bugün saat 12.00’de açılmış olacak. Stadın kapıları ise 18.30’da açılacak. Konser 21.30’da başlayacak. Türk Telekom Arena’da metro ve otobüs seferleri gece 01.00’e kadar devam edecek.

Burası yapay göl mü?

Madonna, SuAda ziyaretinde restoranın şefiyle ilginç bir diyalog yaşadı. Şarkıcı, Boğaz’ı göstererek “Burası yapay göl mü?” diye sordu.


(İbrahim Şahin, Hürriyet)
Editör: TE Bilisim