Türk müzik tarihinin en büyük İkonu olarak işaret edilen Diva Bülent Ersoy Yeni Gazino Maslak’ta izdiham yarattı.

Telefonlarıyla Diva’yı çekmek için yarışan binlerce hayranının büyük tezahüratlarıyla sahneye çıkan, Türk müzik tarihinin en büyük İkonu olarak işaret edilen Diva Bülent Ersoy ikonik tarzı ve eşsiz sahne performansı ile büyüledi.

Sahnelerin 'İmparator'u Bayram tatilinde Kıbrıs'ta sahne aldı Sahnelerin 'İmparator'u Bayram tatilinde Kıbrıs'ta sahne aldı

Yağ yeşili Semih Doğruer imzalı hot couture elbisesi, tepeden tırnağa ders niteliğindeki sahne imajı ile Diva kendine hayran bıraktı. Hayranları tarafından gece boyunca Zümrüt gibisin, Paha biçilmez Diva, iltifatlarının yapıldığı Ersoy, sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.” 2023 senesinde tüm insanlık için önce sağlık, mutluk diliyorum. Herkese iyilik diliyorum. Mutlu bir yıl olsun “dedi. İmza aşamasında olan hayatını konu olacak belgesel hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersoy, kendisini hangi oyuncunun oynayacağını kendisinin karar vereceğini, belgesel filmin cast’ında fikrinin önemli olduğunu söyledi.

Aleyna Tilki, Annesi Havva Öztel, kız kardeşi Ayça Tilki Diva’yı izleyenler arasındaydı. Bülent Ersoy, ses tellerinden dolayı tedavi olan Aleyna Tilki’yi sahneye davet Etti. Tilki “Sen Affetsen Ben Affetmem, Dipsiz Kuyum” şarkılarını söyledi. Diva, sahnesine davet ettiği genç şarkıcının performansı için “çok güzel okudun “dedi. Tilki de bu övgüler karşısında Ersoy'a teşekkür ederek "Şu an çok heyecanlıyım ve sahnenizde olmak benim için büyük onur ve gurur oldu, ses tellerimde sıkıntı var ama okumaya çalıştım “dedi. Aleyna Tilki, elini öperek Diva’ya olan saygısını gösterdi.

Bülent Ersoy'un Aleyna Tilki'ye yaptığı hareket damga vurdu.

Diva Bülent Ersoy Aleyna Tilki’nin güzelliğine elleriyle destek verdi.Tilki’nin beline ve poposuna dokunan Bülent Ersoy, "Oh maşallah" dedi.

Editör: TE Bilisim