Türk müziğinin güçlü sesleri yeni yıla Jolly Joker'de girdi.

Gaziantep Jolly Joker'de sahneye çıkan Türk Sanat Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, yeni yılın ilk şarkılarını Gaziantepli müzikseverler için seslendirdi. Kendisi için özel hazırlanan tahtı çok beğendiğini dile getiren Diva, ''Duydum ki; benim sahnelerim dışında özel bir bölümde muhafaza edilecekmiş. Başkasında görürsem elimden çekeceğiniz var.'' diyerek herkesi güldürdü. Öte yandan imajı ve saçlarıyla da ilgi odağı olan Diva 2019'a sıra dışı bir giriş yaptı.

Bülent Ersoy, tahtı ile ilgi odağı oldu. Ersoy, sahneden espri yaparak "Benden sonra başkasını oturttuğunuzu görürsem ona göre" diyerek espri yaptı.

Ankara Jolly Joker'de sahne alan yeni neslin en başarılı kadın yorumcularından Melek Mosso, enerjisi ve performansı ile göz doldurdu. 2018 yılında yaşanan şiddet olaylarının 2019 yılında yerini sevgiye ve hoşgörüye bırakmasını istediğini söyleyen genç şarkıcı, yeni yıla ''Hayat Bayram Olsa'' şarkısı ile girdi.

Bursa Jolly Joker'de verdiği muhteşem konserle 2019 yılına da damgasını vuracağının sinyallerini veren Yıldız Tilbe, yeni yılı kendisine özgü dansları ile karşıladı. Şarkılarını Bursalı müzikseverle birlikte seslendiren Tilbe, hayranlarına ''Yıldız Tilbe Bursa Korosu'' adını verdiğini söyleyerek herkesi tebessüm ettirdi.

Alternatif müziğin güçlü sesi Can Gox yeni yıla Antalya Jolly Joker'de girdi. sevilen şarkılarıyla muhteşem bir performansa imza atan Gox, sıra dışı tarzıyla da geceye damgasını vurdu.

Editör: TE Bilisim