Tanju Okan, Ferdi Özbeğen ve son olarak Selda Bağcan şarkılarını seslendirdiği "Repertuvar" proje albümlerindeki güçlü yorumculuğuyla müzik severlerden büyük beğeni toplayan Cenk Eren unutulmaz bir konsere imza attı.

Bostancı Gösteri Merkezi biletleri günler öncesinden tükenen Cenk Eren konserinde 'Adaletin Bu Mu Dünya', 'Çemberimde Gül Oya', 'Sivas Ellerinde Sazım Çalınır', 'Tatlı Dillim', 'Beni Unutma' adlı son albümünde bulunan şarkıların yanı sıra yıllardır sahnede seslendirdiği en özel şarkılarını da söyledi. Eren'in konserinin sürprizi ise, usta sanatçı Selda Bağcan oldu. Konser de Selda Bağcan ile albümde de birlikte seslendirdikleri "Gesi Bağları" adlı şarkısında düet yapan Cenk Eren'i salonu dolduran müzik severler dakikalarca alkışladı. Cenk Eren'i konserinde izleyenler arasında Aslı & Bora Pehlivanlar, Binnaz Avcı, Erkan Özarman, Feryal Gülman, Gonca Vuslateri, Gülsüm Gürel, Metin Uca, Nilgün Çarmıklı, Selma Güral Sürmeli gibi sanat, sosyete ve iş dünyasının önemli isimleri izledi.

23 kişilik orkestrası, muhteşem sahne enerjisi ve performansıyla izleyenleri kendisine hayran bırakan Cenk Eren konserinde Hakan Akkaya ve Raşit Bağzıbağlı imzalı takım elbise giydi…

Editör: TE Bilisim