Çıkardığı ‘Perişanım’ single’ıyla kısa sürede listeleri perişan eden Edis, karantina günlerinde instagramdan yaptı canlı yayınlarla oldukça beğenilen Saba Tümer’in canlı yayınına katıldı. Tümer’in sorularını tüm açıklığıyla yanıtlayan Edis oldukça konuşulacak açıklamalar yaptı.

Saba Tümer; ‘Seni programıma almayı çok istiyordum. Sen başladığında ben sohbet programını bırakmıştım. Seni hep takip ediyordum. Herkes star ışığı ile doğmuyor, hatta star olmaya calışıyorlar bu da komik duruyor. Ancak sende bu ışık var ve star oldun. Çok iyisin’ dedi.

‘İlk şarkını 10 yaşında yazmışsın’ diye soran Tümer’e şarkıyı söyleyerek yanıt veren Edis’e; ‘Ohaa, bunu nasıl 10 yaşında yazabilirsin, mükemmel bir şarkı bu!’ dedi.

Kendisiyle ilgili yaşadıklarını da anlatan Edis; ‘Hayatım boyunca insanlar bana ne yaşattıysa kendileri de aynı şeyi yaşadı. Ben o yüzden kendi hayatımda hakkaniyetli olmaya gayret ediyorum’ şeklinde konuştu.

Saba Tümer’in ‘Özgür bir insan mısın?’ sorusuna; ‘Özgürlüğüme çok düşkünüm. Şöhret yüzünden özgürlüğünden ödün veriyorsun. Konfor alanın gidiyor maalesef…’ dedi.

Tümer’in ‘Çok iyi dans ediyorsun. Hangi dansları yapıyorsun?’ sorusuna ‘Bilmediklerinizden, zeybek, cha cha, salsa yapıyorum. Küçüklüğümden beri dans dersleri alıyorum’ diye konuştu.

Editör: TE Bilisim