BANA TÜRKÜLERİ SEVDİREN OLGUN ŞİMŞEK...

 
Son derece heyecanlı olduğunun ve zaman yaklaştıkça heyecanının daha da arttığının altını çizen başarılı sanatçı, ''İbreti alemin üzerinden dolu dolu yirmi yıl geçmiş. Geriye dönüp baktığımda bir sürü duygu bıraktığımı görüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Yirminci yıla ellinci yıl gibi hazırlandık. O gece geçip giden yirmi yılı anlatırken bazı anlara benle birlikte eşlik edecek isimlerde olacak. Bana türküleri sevdiren sevgili sınıf arkadaşım Olgun Şimşek, hayatımında yeri çok ayrı olan Levent Yüksel, yine bir başka sınıf arkadaşım, Türkiye'nin en önemli operacılarından ve tenorlarından biri olan Efe Kışlalı, ellinci sanat yılında aynı sahneyi paylaştığım Selami Şahin'' dedikten sonra ayrıca bir parantez açarak hayranlarına müjdeyi verdi.
 
SILA'YA TEŞEKKÜR...
 
Gecede aynı sahneyi paylaşacağı sanatçılar arasında Sıla'nın da yer alacağını dile getiren Altuğ ''Bana bir şarkı yaptı. O şarkıyı ilk kez o gece birlikte sesledireceğiz. Daha sonrada şarkının kaydını müzikseverlerin beğenisine sunacağız. Dolayısıyla bir çok heyecanı o gece aynı anda yaşayacağım. Yeni şarkımın kalplere dokunacak muazzam bir şarkı olduğunu düşünüyorum ve sizin aracılığınızla Sıla'ya bir kez daha teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandıktan sonraeski eşi Çağla Şikel ve çocuklarınında yirmici sanat yılı kutlamalarında kendisini yalnız bırakmayacağını söyledi.
 
ÖRNEK ÇİFT DÜZELTMESİ...
 
Çağla Şikel ile ayrıldıktan sonra örnek bir çift olarak hayatlarına devam ettiklerini söyleyen bir muhabirin sözlerini ''Örnek çift demeyelim de örnek anne baba dersek daha doğru olur.'' ifadeleriyle düzelten Emre Altuğ, ''Örnek olmak için özel bir çaba sarf etmedik sadece çocuklarımız öncelikli oldu bizim için. İnsanlar ayrıldıktan sonra görüşmek ya da arkadaş olmak zorunda değillerdir. Lakin çocuklar olduğu sürece bazı şeyler yürümek zorunda. Bizde bunu becerebildik. Ne mutlu bize.'' diyerek röportajı noktaladı.
Editör: TE Bilisim