Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE orkestrası son zamanlarda ülkemizde de büyük  ilgi gören Azeri sanatçı  Nahide Babashlı’yla birlikte imza attıkları “Sevda KarasıI” single’ı  ile  dinleyiciyle buluştu. Şarkının aranjesini Mustafa Ceceli üstlendi. Şarkı DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda önceki gün yerini aldı. Şarkının klibini Ahmet Can Tekin çekti. Klipte  birbirini seven ama kavuşamayan bir çiftin aşk hikayesi anlatılıyor.
 
Azerbayban’lı genç şarkıcı Nahide Babashlı önce YouTube da 1.1 Milyon aboneye  ulaşan  kanalıyla  dikkat çekti. “Benim Hikayem” isimli şarkısıyla ve yaptığı coverlarla 150  milyonun üzerinde izlenme başarısı gösteren Babashlı henüz 22 yaşında. Pandemi döneminde ulaşım kapandığı için stüdyo çalışmaları duraklayan şarkı için  Azerbaycan yetkilerinden özel izin alarak Türkiye’ye gelen Babashlı  Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası İle böyle zor bir dönemde bir single’a imza atmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
Enbe Orkestrası’nın şefi Behzat Gerçeker’de Nahide Babashlı’nın çok iyi bir sese sahip olduğunu ve böyle genç ve yetenekli bir sanatçıyı ülkemizin  daha da çok tanımasına  aracı oldukları için ayrıca  gurur duyduklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim