Gençleri değişime ve harekete geçmeye yönlendiren bu şarkısıyla girişimci işadamı yaşantısını birleştirdiğini belirten Genç, en az bir dakikalık müzik klipleri arasında yapacağı seçmede en başarılı bulduğu klibi çekene bir yıl boyunca aylık 500 TL burs vadediyor.
 
"Motivasyon" adlı ilk solo albümü yeni çıkan sanatçı bu bursu neden verdiğini ise şöyle anlatıyor: "İlk organizasyon işlerimi lisede yaptım. Şirketimi ise 20 yaşında kurdum. O zamanlar kimse bana güvenmiyordu ancak şimdi alanında lider bir şirketin başındayım. Ben gençlere güveniyorum ve genç bir yetişkin olarak onların hem hayallerini, hem yaratıcılıklarını destekliyorum. Umarım ufak da olsa böyle bir katkı doğru yeri bulur ve gençler başarı basamaklarını çok daha kolay tırmanır".
 
Şartları
Yalnızca lise ve üniversite öğrencilerinin katılımına açıktır.
31 Ekim 2019 tarihine kadar Youtube'a yüklenen videolar arasında en çok izlenip beğeni ve yorum alan 20 klip finale kalacak. 30 Kasım tarihine kadar ise bu 20 klipten en çok beğenilen klibin yeniden oylanması istenecek. Kazanan klip 21 Aralık tarihinde Erdem Genç'in sosyal medya hesaplarından duyurulacak.
Tüm klipler Youtube'a ve IGTV'ye yüklenmeli, youtube.com/erdemgenccom ve instagram @erdemgenc hesabına bağlantı verilmeli, #erdemgenç #engelolma hashtag'leri bulunmalıdır.
Finale kadar klipler 15 Kasım tarihinde açıklanacak ve 20 klip tekrar oylamaya sunulacaktır. Erdem Genç ilk 20'ye giremeyen, ancak başarılı bulduğu klipleri bu oylamaya dahil edebilir veya uygun bulmadığı klipleri dereceye girmesine rağmen liste dışı sayabilir.
 
Şarkı Sözleri
Zamanla tükenen aşka sıkıştı şu beynim kalbim
Büyümek gelişmek için kırmalı zincirleri
Sana da iyi gelecek bu köklü değişim
“Keşke”yle geçen bir ömrü hak etmiyor hiçbirimiz
 
Küflenmiş yaşam örgüsü
 
Yeni bir hayat yeni bir yaşam gerek bana
Biraz anla
Yeni bir hayat yeni bir düzen kurulsa ya
Engel olma
 
Yeni bir hayat yeni bir yaşam gerek bana
Biraz anla
Yeter ki engel olma
 
Şarkı linkleri:
Youtube (Şarkı sözleri videosu): https://www.youtube.com/watch?v=wBBF8c7F1DE
Spotify: https://open.spotify.com/track/2BE41YQu9nVlYHW2StFPpX?si=NEPpkystSXOET6-gcaqPzA
itunes: https://music.apple.com/tr/album/engel-olma/1449966434?i=1449966438
 
Erdem Genç Hakkında:
YTÜ Makine Mühendisliği mezunu olan Erdem Genç, Boğaziçi Üniversitesi’nde Pazarlama Yönetimi ve Özyeğin Üniversitesi’nde MBA eğitimi aldı. Şan eğitimini ise Pentagram grubu vokalisti Murat İlkan ve İTÜ Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Günay Acar ile tamamladı. Lise yıllarından beri müzik gruplarında yer alan Genç’in 2003’te Dreams Have No Limits (Düşlerin Sınırı Yoktur) adlı bir de demo/EP kaydı bulunuyor.
 
Şirketlere takım çalışmaları ve motivasyon atölyeleri düzenleyen M3 Works başında olan Erdem, Varillaz ve Ritmbox gruplarıyla perküsyon çalıp ritim atölyeleri düzenliyor. Ayrıca kişisel gelişim ve edebiyat alanlarında yayınlanmış, çok satan “20 Yaşında Patron Olmak” dahil dört kitabı bulunuyor. Bunun dışında Türkiye’nin En Başarılı Genci, Yılın Genç Girişimcisi gibi ödüllerin de sahibi.
 
Ayrıntılı bilgi için: www.erdemgenc.com
Youtube: www.youtube.com/erdemgenccom




 
Editör: TE Bilisim