"Hepsi Senin mi?" Aslında Bir Türk Ailesi

Şarkı sözlerinde de "Başkası olma, kendin ol!" diyen Fıratcan, özgün stiliyle ve karakteriyle dinleyiciye bambaşka bir şarkı vadediyor. Küçüklüğünden bu yana Tarkan'ı izlediğini ve hayran olduğunu dile getiren başarılı şarkıcı Fıratcan, ilham aldığı isimlerden birinin de Tarkan olduğunu itiraf ediyor.

"Hepsi Senin mi? adlı şarkının beceri, ustalık ve kalitenin karışımına sahip, ben de bu yüzden en iyi isimlerle çalıştım." diyen Fıratcan emin adımlarla ilerliyor. Fıratcan'ı kendine has yapan özelliği olarak her şeyin en iyisini istemesi olduğunu söyleyen genç şarkıcı, Tarkan ve Sezen Aksu'nun pop müziğinin önde gelen markası olduğunu ve bu şarkının, markanın DNA'sının en iyi yansıması olduğunu ifade ediyor.
Starlık kavramının Türkiye'deki karşılığını irdeleyen ve sorgulayan genç şarkıcı Fıratcan Dalmış, starlıktaki en önemli konunun kariyer yönetimi olduğunu düşünüyor. Hayatı boyunca hep en iyi olmayı isteyen Fıratcan, yeni projesinde de en iyi isimlerden ilham alarak, yol arkadaşlarını işinde başarılı isimlerden seçti.

"Hepsi Senin mi?" isimli şarkıyı yeniden yorumlarken kendi imzasını da atmak isteyen genç şarkıcı Fıratcan şarkısından bahsederken "Hepsi Senin mi" öncelikle cesur, güçlü ve bağımsız. Şarkının genetiğinde harikalık var, biz bunu biraz modern ve çılgın haline getirdik diyebilirim." diyor...

Sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan "Hepsi Senin mi?"nin aranjesi Alper Atakan imzası taşıyor. Şarkının yeni halini genç, modern ve çılgın olarak tanımlayan Fıratcan, kendisinin en iyi olduğu konusunda oldukça iddialı.

Editör: TE Bilisim