Songül Sarpbaş imzalı buz mavisi taşlı elbisesiyle sahne alan Arar, Bayramın herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Başarılı sanatçı sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Semicenk'le beraber seslendirdiği 'Al Sevgilim'in çok beğenildiği kendisine hatırlatılan Arar, "O tarzda yeni bir şarkı daha geliyor. Bir aksilik olmazsa 22 Temmuz Harbiye Açıkhava konserinde ilk kez seslendireceğim." sözleriyle müjdeyi verdi. "Yeni nesil bu soundu sevdiğini belirten Arar, "Kendimi yenilemeyi, kendi tarzımı ve çizgimi bozmadan yenilikçi işler yapmayı seviyorum." dedi.

Yeşim Salkım’dan “Çok Pis Bir Dünya” çıkışı! Yeşim Salkım’dan “Çok Pis Bir Dünya” çıkışı!

"ŞARKICI OLMASAM SPORCU OLURDUM"

"Şarkıcı olmasaydınız hangi meslekle ilgilenirdiniz?" sorusuna Arar, "Muhtemelen spor akademisine giderdim çünkü spora özel ilgim vardı" cevabını verdi. Musa Eroğlu için hazırlanan tribute albümünde 'Yare Söyleme'yi seslendiren Arar, Türküleri çok severim ve repertuvarımda da mutlaka yer veririm. Türküler önemlidir. Türk'e ait anlamına gelir. Türküleri yaşatmalıyız" dedi.

2 BUÇUK SAATTE 41 ŞARKI!

Yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan güzel yorumcu tam 41 şarkı söyledi.  Kıbrıslılarla bayramı doyasıya kutlayan Arar, şarkılarını gece boyunca sevenleriyle hep bir ağızdan söyledi.

Editör: TE Bilisim