Şarkıcı Gökhan Tepe, Ağaoğlu Maslak 1453'te ki  Yeni Gazinoda sahne aldı.

Performansından önce basın mensupları ile kulisinde bir araya gelen Tepe, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Pandemi süresince baba olmanın inceliklerini kavradığını dile getiren Gökhan Tepe, ''Biz bebek büyüttük evde. Hey yavrum hey.'' diyerek herkesi tebessüm ettirdi.

YER SİLMEDE İDDİALIYIM

Aslında evde kalmayı pek sevmediğini ama pandemi dolayısıyla bunuda başarabildiğini dile getiren başarılı sanatçı ''Yaklaşık bir buçuk yıl boyunca yer sildim, çamaşır çitiledim, bulaşık yıkadım. Eşim ne derse yapmaya ona yardımcı olmaya çalıştım. Yemek dışında bir çok şeyde eşime destek olmaya çalıştım. Özellikle yer silmede iddialıyım. Artık müzik dışında da yetenekli olduğumu düşündüğüm bir çok uğraş var. Pandeminin ardından yeni yeni sevenlerimizle buluşmaya başladık.Coşkulu konserlerimiz ve performanslarımız devam edecek.'' ifadeleriyle son bir buçuk yılını özetlemiş oldu.

TIKANIKLIK DÖNEMİMDEYİM.

Röportajda müzikal çalışmaları ile ilgili tüyolarda veren Gökhan Tepe, ''Ebru Gündeş'in albümü için alıştık ve harika bir çalışma oldu diyebilirim. Yalnız kendim için aynı güzel kullanamıyorum. Şuan bir tıkanıklık dönemimdeyim. En kısa sürede aşıp kendim içinde güzel şarkılar yapacağım diye ümit ediyorum.'' sözlerinin ardından sahnenin yolunu tuttu.

Yeni Gazino'yu tıka basa dolduran hayranlarını dillere pelesenk olmuş şarkıları ile selamlayan Gökhan Tepe, gece boyunca bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile sahnede adım atmadık yer bırakmadı.

Editör: TE Bilisim