Gökhan Türkmen'e basın toplantısında Aleyna Tilki’yi sahnesine çıkardığı için eleştirdiği Selda Bağcan’ın kendisine verdiği “Sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?” cevabı soruldu.

90'lı yılların sevilen şarkıcısı Rüya Ersavcı'ndan single sürpirizi! 90'lı yılların sevilen şarkıcısı Rüya Ersavcı'ndan single sürpirizi!

Türkmen, “Selda Bağcan’ın açıklamalarını görmedim. Ben onun öyle bir tepki verdiğini düşünmüyorum açıkçası. Şu zamana kadarki Selda Bağcan algısına çok ters bir tepki olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden de çok yorum yapamayacağım bununla ilgili. Ben sadece eleştirimi yaptım” dedi.

Röportaj sonrası sahneye çıkan Gökhan Türkmen ve GTband iki saat süren performanslarıyla hem işitsel hem de görsel olarak unutulmaz bir gece yaşattılar.

Elinde gitarı ile ‘Heyecan’ şarkısını çalarak sahnenin açılışını grubuyla beraber yapan Gökhan Türkmen, kendisine sahnede eşlik eden 6 kişilik dans grubunun eşsiz performansıyla “Aşk Lazım”ı büyük bir coşku ile seslendirdi.

Kuruçeşme Açıkhava’da ilk kez sevenleriyle buluşmasından duyduğu mutluluğu ‘Burada çok konser izledim ama ilk defa sahneye çıkıyorum. Çok heyecanlıyım. Sizlerle beraber şarkılar söyleyeceğiz’ sözleriyle paylaştıktan sonra “Sen İstanbulsun” ile konsere devam eden Türkmen, peş peşe en sevilen hitlerini söyledi.

Editör: TE Bilisim