Son dönemde giydikleri kostümlerle adından söz ettiren Gülşen ve Demet Akalın gibi isimlere, Kıbrıs'ta konser veren Hande Yener'den iddialı bir açıklama geldi...

"Sanatçı Kaprisim Yoktur"

Kıbrıs Chamada Beach Club de sahne alan Hande Yener, giydiği seksi Leopar, desenli kıyafeti ve söylediği hareketli şarkıları ile hem göze hemde kulağa hitap etti.  Hande yener; "Her sahneme özel hazırlanarak çıkıyorum. İnsanlar konser diyor ama ben kutlama diyorum. 22. Yılın acısını çıkarıyorum. Benim sahnede seyirci ile iletişimim çok güzel. Her şey eskidikçe tadı daha güzel oluyor. Yıllar geçtikce enerjim daha da artıyor. Şu an yeniden doğmuş gibiyim. Son yaşadığım sağlık sorunu sonrası sağlığım çok iyiye gidiyor. Sürekli kontrollerdeyim. Yaz sezonu benim için çok yoğun geçti, bende bundan çok mutluyum. New York’ da çok güzel bir klip çektik o klipte beni Madonna ve Lady Gaga’ ya benzetenler oldu bu da beni mutlu etti. Ben bazıları gibi sırf stori, atmak için çekim yapmam. Stori atmak için yaşayanlar var. Bir yerlere stori atmak için yemek yemeye gidenler var. Her şey çok iç içe girdi. Ben doğa, hayvanlar ve çocuklarla iç içe yaşayan biriyim. Benim hayatım bu şekilde geçiyor. Herşey sanal değildir." dedi.

"YUHALANDIĞIM SAHNEM OLMUŞTU"

Murat Boz’un Adana Konserine 300 Bin Kişi Katıldı Murat Boz’un Adana Konserine 300 Bin Kişi Katıldı

'Geçtiğimiz günlerde Ece Seçkin’ e sahnedeyken seyirciler tarafından yüzüne telefon attılar, sizin başınıza hiç böyle bir olay geldi mi?' sorusuna Hande Yener; "Bazen bu şekil taşkınlık yapanlar oluyor ama bu dünyanın bir çok ülkesinde de oluyor. Ben bu şekilde bir olay yaşamadım ama, benim yuhlandığım bir sahnem olmuştu ve ben nasıl yuhlanırım diye çok üzülmüştüm. Sahne öncesi zehirlenmiştim ve bir saat, sahnem gecikmişti o yüzden yuhlanmıştım ama sahneye çıkıp derdimi anlattım ve seyirci bana inandı ve sahneyi büyük alkışlarla bitirdim. Benim hiç bir zaman sanatçı kaprisim olmadı. Ben kulise bile özel istek yapmam." diye yanıt verdi.

'Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ ın garsonun, başından aşağı şampanya dökmesine ne diyorsunuz.?' sorusuna Yener; "Ding, bu soruyu geçelim. Kırmızı sorulara cevap vermiyorum." dedi. Gazetecilerin; "İsimden dolayı mı, konudan dolayı mı cevap vermiyorsunuz?" sorusuna Yener; "Geldi, geçti, eskidi diye." yanıtladı. 

'Gülşen’in son sahnede giydiği kıyafetle ilgili  görüşünüz nedir?' sorusuna ünlü yıldız, "Ben söyleyeceğimi söyledim. O da benim için geçti." dedi. Geçtiğimiz günlerde Gülşen hayranı bir kadının Hande Yener’e 'Gülşen, sizden 5 gömlek üstün' göndermesine Hande Yener’in cevabı, "... aha ha ha gömlek derken meme ucunu mu kasdediyorsunuz?" şeklinde olmuştu. Hande Yener, "İşimizi bu kadar basitleştirmemeliyiz. Müziğin dışına çıkmayalım. Bana ancak kıyafette rakip olurlar o da üç beş gün. Bir numara benim." diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

Editör: TE Bilisim