Balıkesir’in Erdek ilçesi’nde Kaya Rock da sahne alan ünlü sanatçı Hande Yener bir birinden önemli açıklamalarda bulundu.

Darbe girişimine Bodrum da yakalandı.

Ünlü şarkıcı Hande Yener "Önce çok korktum. Elim ayağım titredi. Bir an ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi şükür çok iye demokrasi nöbetlerim devam ediyor. Bugün Erdek te ki hayranlarımla hem nöbet hem onlara moral olsun diye mini bir konser vereceğim." dedi.
 Pek yakında Amerika’ya Hande kültürünü ve tarzını taşıyacağını söyleyen Yener ”Bodurum da açtığım mekanlar tam istediğim gibi oldu. Biraz savaş çıksa da her şey istediğim gibi gidiyor. Yine yakında İstanbul’da yeni mekanlar açacağım. Bütün bunların yanı sıra Miami de bir mekan açma hazırlığım devam ediyor. Hande Yener tarzını ve kültürünü Amerikalılara aşılıyacağım. Çünkü orada da binlerce Türk yaşıyor. Benim yaratıcı bir ruhum var. Şarkılarımın hepsi hit, albümüm çok şükür her geçen gün rekorlar kırmaya devam ediyor. Ama yeni albüm ve şarkılarımda yolda  belki Mor’u biraz etkileyecek ama sevenlerime yeni şarkılarıma da sunmak zorundayım. Önümüzde ki hafta başı yeni klip ve şarkılarım piyasada olacak. Beni taklit edenlere bir şey diyemem ama. Taklitkler aslını yaşatırmış. Ben de bunu yaşıyorum” diye konuştu.
2 saat boyunca sahnede kalan güzel sanatçı kıyafeti ile Hülya Avşar'ı anımısatırken, söylediği şarkılarla yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir gece yaşattı. Her akşam başka bir ünlünün sahne aldığı Kaya Rock eğlence merkezinde Cuma günü gecesi Manogo fırtınası esecek.
Hande Yener Erdek'te müzik ziyafeti çekti.
Editör: TE Bilisim