İbo Show’un yılbaşı özel programına Bülent Ersoy konuk olacaktı. Ancak İbrahim Tatlıses’in ekibindeki müzisyenler, Ersoy’un Kıbrıs’ta hapse giren orkestrasına sahip çıkmadığını söyleyerek “O varsa biz yokuz” dedi. Bunun üzerine programın yapımcısı Bülent Ersoy’dan vazgeçti.

'İbo Show'un 2020’yi karşıladığı yılbaşı programına Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer katılmıştı. Ama programın yıldızı Bülent Ersoy’du. Yapımcı bu sene de programa Bülent Ersoy’u konuk etmek istedi.

Diva, ücret karşılığı ekrana çıkma teklifine sıcak baktı. Ancak beklenmedik bir pürüz yaşandı. İbrahim Tatlıses’in orkestrasında, Bülent Ersoy’un eski ekibinden iki müzisyen vardı ve Diva’nın arkasında çalmak istemediler.

Bu iki müzisyenin de aralarında olduğu ekip geçen yaz Kıbrıs’a sahte PCR testiyle girdikleri için iki ay kadar tutuklu kalmıştı. Türkiye’ye döndüklerinde Bülent Ersoy’un kendilerine yardım etmediğini söylemişlerdi.

'BÜLENT ERSOY'UN GELDİĞİ PROGRAMA ÇIKMAYIZ'
Tatlıses’in orkestrasındaki diğer müzisyenler arkadaşlarına sahip çıkıp “Bülent Ersoy’un geldiği programa biz de çıkmayız” diyerek rest çekti. Bu veto üzerine yapımcı konuk kadrosunu değiştirdi.

Diva’nın davetini geri çekti. Programa katılacak yeni isimler arasında Gülben Ergen ve İrem Derici bulunuyor.

Yaşanan tüm bu gelişmelerinden Bülent Ersoy sosyal medya hesabından açıklama yaparak Posta gazetesinde ki haberi yalanlayarak Yılbaşı Özel Programı için teklif almadığını haberin asılsız olduğunu belirten duyuru yaptı. İşte o açıklama...

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

Muhterem takipçilerim,
Yukarıdakı örnekte olduğu gibi bugün görsel ve yazılı basında çıkan haberler tamamen asılsız ve gerçeklerden uzaktır. Kaldı ki Sayın İbrahim Tatlıses'in program yapımcısı Sayın Polat Yağcı, Sayın Tatlısesin programına çıkmam için bendenize böyle bir teklifte bulunmamıştır.
Böyle masa başı yapılan asılsız haberler sanat hayatım boyunca benim hiç umurumda olmamıştır. Ama bu açıklamayı yapmamın sebebi bu asılsız haberleri yapanların yalancılıklarını tokat gibi yüzlerine vurmak içindir. Zira zaten benim şahsıma ait özel saz gurubum var olduğu için başka sazandelerin benim emisyonlarımda bana karşı tavır içinde olmalarıda beni hiç enterese etmez. Gerek Sayın İbrahim Tatlıses ve gerekse Sayın Polat Yağcı beyefendilerden böyle bir teklif almış olsaydım her iki dostumuda kırmayarak zaten kendi saz ekibimi alıp davete icabet ederdim. Bu tarz haberlerle meşgul olamayacak kadarda yoğunum çünkü yılbaşında siz değerli sevenlerimle Bolu'da buluşacağım.
Ocak, Şubat, Mart aylarının tüm hafta sonları konserlerim için kapatılmıştır.
Nisan ayında çıkacağım Avrupa turnesi ile de yurt dışındaki sevenlerimle buluşacağım.
Her zamanki daim olan derin saygı ve engin sevgilerimi yineleyerek arz eder yeni yılda tüm arzu ve projelerinizin tahakkuk edeceği, sağlıklı ve sevgi dolu bir yıl olmasını yüce Allah’ımdan niyaz ederim efendim.

Bülent Ersoy İnstagram hesabından açıklama yaptı.

Bülent Ersoy, Posta gazetesinin kupürünü de paylaştığı 'Kamuoyunun Dikkatine" başlıklı açıklama ile medya da yer alan haberleri yalanladı.

Editör: TE Bilisim