Pop müziğin şarkılarıyla olduğu kadar kişiliğiyle de büyük beğeni toplayan yeni nesil starı İrem Derici “Mest Of” adını verdiği albümünün ikinci klibini ‘Aşkımız Olay Olacak’ şarkısına çekti.

İrem Derici, prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras ‘ın yaptığı ve kendisinin ‘mest olduğu’ şarkıları yorumladığı MEST OF albümünün ikinci klibini sözleri Aşkın Tuna , bestesi Feyyaz Kuruş ve düzenlemesi Alper Atakan’a ait Aşkımız Olay Olacak şarkısına çekti. Klibin yönetmenliğini Murat Joker üstlendi. İstanbul’da bir stüdyoda çekilen klipte İrem Derici’ye dansçılarının yanı sıra bir arkadaşının sevimli köpeği eşlik etti.

Kalbimin Tek Sahibine, Düşler Ülkesinin Gel Git Akıllısı, Dantel, Aşk Eşittir Biz, Evlenmene Bak, Zorun Ne Sevgilim, Bazı Aşklar yarım Kalmalı , Meftun gibi bir çok şarkısıyla dinlenme ve izlenme rekorları kıran yeni nesil Pop Star İrem Derici geçmiş yılların sevilen şarkılarını yorumladığı “Mest Of” adını verdiği albümüyle bu yazın en çok dinlenen şarkılarına imza atmıştı. Kış sezonu konserlerine başlayan İrem Derici çok yakında arka arkaya vereceği konserlerle dinleyicileriyle buluşacak.

Editör: TE Bilisim