Genç kuşakların dizilerden tanıdığı ve 70’li yılların en güçlü ses sanatçılarından Işıl Yücesoy, Bollywood esintisiyle yeniden düzenlenen ve teatral tarzda yorumladığı “Fış Fış Kayıkçı” şarkısı ile çocukları Hint diyarlarına götürecek.

“Küçükken Meneviş’e söylerdim!”

Yücesoy, ‘Çocuk Diskosu’ albümünde yer almasıyla ilgili olarak “Fış Fış Kayıkçı’yı küçük kızım Meneviş’e söylerdim çocukken. O da durmadan ‘anne bi daha, bi daha’ derdi. Anılarımı tazelemek isteği ilk hedefimdi. Ama sonra küçümenlerin kendilerine hitap eden şarkıları, üstelik yıllardan süzülüp gelen şarkıları kendi anılarına bırakmalarını istedim. Kimbilir ileride büyüdüklerinde çoluk çocuklarına bu şarkıları dinletebilirlerdi. Hepsi çocukların kulağında bir ninni olarak kalabilirdi. Bence bu proje çok ciddi bir misyon. Hakan Eren’in aklına ve yüreğine teşekkür ediyorum. İyi ki benide bu projeye kattı.” dedi.

Yapımcılığını Hakan Eren’in yaptığı, düzenlemeleri   DJ Serdar Ayyıldız ve DJ. Selami Bilgiç’e ait ‘Çocuk Diskosu’ adlı albümde Işıl Yücesoy’un yanı sıra Atiye, Hande Ataizi, Yeşim Salkım, Mesut Yar, Zeliha Sunal gibi ünlü isimler çocuk şarkıları seslendirdi.
Editör: TE Bilisim