Önceki gece Cengiz Kurtoğlu'ndan sonra sahne alan Seren Serengil iddalı kostümleri ve geniş repertuarı ile yoğun ilgi gördü.  500 kişiye konser veren Serengil, gecenin ilk bölümünü İspanyol ve İngilizce şarkılarıyla açtı, ikinci bölümde ise assolisliğini konuşturdu. Cengiz Kurtoğlu ile düet yapan Serengil 2,5 saat sahnede kaldı.. Mekanda bulunanlar Seren Serengil'i Süperstar Ajda Pekkan'a benzetirken bazıları 'Küçük Ajda' diyerek hayranlıkla izledi. Sezen Aksu imzalı yeni single çalışması için gün sayan Seren Serengil gecede dünyaca ünlü mimar Eren Yorulmazer'in 20 bin euroluk özel tasarımlı kıyafetlerini giydi. Bir çok önemli otel ve mekanın mimarı olan Eren Yorulmazer Seren Serengil için atöyle kurdu ve 'Assolist' adını verdiği çok özel bir koleksiyon hazırladı. Serengil'in giydiği koleksiyonlar büyük ilgi gördü. Ekranların ve sahnelerin vazgeçilmezi Seren Serengil kendi kurduğu markasıyla da adından söz ettirmeye başladı.

Bir süredir Beyaz Tv de magazin yorumculuğu yapan Seren Serengil, Hülya Avşar'ın da sahne aldığı Yeni Gazino ile konser startını vermesi hayranlarını sevindirirken mesleğinin müzik olduğunu hatırlaması iyi bir gelişme.

Seren Serengil kostümlerini baştan aşağı yenileyerek farklı bir imaja büründü. Sanatçının basına servis edilen bülteninde "assolist" vurgusuna dikkat çekilirken akıllara farklı bir tartışmayı getirdi.

Bostancı da Erol Evgin ve Atiye’den Muhteşem Düet Bostancı da Erol Evgin ve Atiye’den Muhteşem Düet

Seren Serengil ve Gülben Ergen'in yıllardır tartışma yaşadığı biliniyor. Serengil'in "Ben assolistken çantamı taşırdı" polemiği ve ikilinin özel hayatlarıyla ilgili birbirleriyle ilgili yaptığı yorumlar yüzünden aralarının açık olduğu biliniyor.

Editör: TE Bilisim