Gülşen, pembe olan saçlarını bal rengi yaptı Gülşen, pembe olan saçlarını bal rengi yaptı
Deep house versiyonuyla yıllar sonra yeniden düzenlemesi yapılan Kadir Tapucu’nun unutulmaz şarkısı ”Dönüşüm Muhteşem Olacakmüzik dünyasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Şu sıralar dijital platformlarda yerini alan şarkı bir anda “siyasi partilerinde radarına girdi”. Halk arasındada slogan olarak yerini alan ve şimdiye dek 100 civarı firmanın reklam yüzü olan “söz öbeği” slogan şarkı şimdiden yaklaşan seçimlerde siyasi partilerin 'Muhteşem Dönüş' hayallerinin gerçeğe dönüşmesinin umudu oldu.
Yeni hareketli versiyonuyla dikkat çeken şarkı bir anda tüm radyoların listesinde yer alırken ünlü sanatçı Kadir Tapucu bu ilgiden hayli memnun.
Kulislerde duyulan dedikodulara göre bir çok siyasi parti şarkıyı alabilmek için Tapucu’yla görüşmeye başlamış, Tapucu ise şarkının her kesim tarafından çok sevildiğininden dolayı kararsız kaldığı ve henüz cevap vermediği konuşuluyor.

90’lıyılların efsane şarkısı “Dönüşümmuhteşem olacak” ile birdöneme damga vuran besteci-söz yazarı ve yorumcu Kadir Tapucu uzun bir aradan sonra yeni çalışmalarıyla sevenleriyle buluştu. Sözleri gazeteci yazar Hakkı Yalçın’a bestesi ise KadirTapucu'ya ait  “Dönüşüm Muhteşem Olacak”, Deep Hous tarzında coverlanarak müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Aranjelerde Hatem Tutku imzası göze çarparken, prodüktörlüğü ise Erol Köse üstlendi.

Sözleri Tuğba Baylan, bestesi Kadir Tapucu'ya ait “Nefes almak için neden arıyor insan” adlı yeni bir eserini de yayınlayan sanatçı “Toplum olarak uzun zamandır hastalıklar, küresel global ekonomik kriz ve bununla beraber oluşan sorunlar sebebiyle nefes alamıyorduk, bu yeni eser de işte tam olarak bu sorunları ele aldık, şarkılarım dillerden düşmeyecek, yıllardır olduğu gibi” dedi.

Şarkının linki: https://youtu.be/Ur4wzjYZV-E

Editör: TE Bilisim