Öne Çıkanlar Müzik Sağlık Esme Özbağ Selahattin Paşalı Michael Eklund

Madonna ve Ajda Pekkan bir araya gelecek!

Ajda Pekkan 3 milyon TL karşılığında bir dondurma markasının reklam yüzü olmuş, dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş’a pozlar vermişti.

Londra’da yaşayan Mert Alaş süperstar ile çektirdiği kareleri Instagram’da paylaşıp “Yakıp geçti, ilham perim” yazmıştı.

AJDA, MADONNA'NIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Yabancı takipçilerinin övgüler yağdırdığı Ajda Pekkan dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Madonna’nın da dikkatini çekmeyi başardı. Yakın dost olan Madonna ile Mert Alaş birbirlerini Instagram’da da takip ediyor.

İKİ STAR TANIŞACAK

Ajda Pekkan’ı Madonna’ya uzun uzun anlatan Mer Alaş, şarkılarını da dinletti. İki star, Mert Alaş’ın organizasyonuyla tanışacak.

Süperstar, Madonna'nın dikkatini çekmeyi başardı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.