Bülent Serttaş "Erkekler, erkek gibi giyinsinler" Bülent Serttaş "Erkekler, erkek gibi giyinsinler"

4 Kasım’da Sony Music Turkey etiketiyle yayınlanan “Bi Daha Yok”, sanatçının kariyerinde çok özel bir yere sahip. Sözü ve bestesi Mela Bedel’e ait olan şarkının aranjör koltuğunda ise Sabi Saltiel ve Kadir Sezgin oturuyor.

​Enerjik sound’u ve Mela Bedel’in kendine has yorumunun yanı sıra sözleriyle de oldukça dikkat çekici bir şarkı olan “Bi Daha Yok”, insanların geçmişte yaşadığı tüm olumsuz duygu ve durumların bir süre sonra önemini yitirdiğini ve bunlardan ders çıkararak yola devam edilmesinin önemini hatırlatıyor. “Geçmişe dönmenin artık bir önemi yok. Gelecek geçmişten daha parlak; anı yakalamak ve hayatı anlamlı yaşamak önemli” diyen Mela Bedel, anın kıymetini bilmenin değerini maddiyat gezegeninin içinde yarattığı manevi dünya ile eğlenceli bir şekilde vurguluyor. Bu yüzden Rus bilim insanı Grigori Grabovoi’nin sayı sekansıyla da gönderme yapıyor. Grabovoi’nin "Matematik, Tanrı’nın evreni yazmak için kullandığı alfabedir " ifadesinden yola çıkarak oluşturduğu evrensel şifalanmayönteminde de geçen 5-2-0 acil para sayı sekansını şarkısında kullanan Mela Bedel, dinleyiciyi yeni bir serüvene davet ediyor. 

​Çalışmanın fotoğraflarında Jiyan Kızılboğa imzası dikkat çekerken, stil danışmanlığında ise Şeyma Arslaner yer alıyor.Yakın zamanda yayınlanması planlanan ep’nin ayak seslerini taşıyan “Bi Daha Yok” şarkısının Çağla Çağlaryönetmenliğinde çekilen movement visiual videosu da 4 Kasım’da şarkıyla aynı anda sanatçının youtube kanalında yayınlandı.

Editör: TE Bilisim