Nilüfer'in yeni klibi yayınlandı: ‘Kara Gözünün Hasretinden’ Nilüfer'in yeni klibi yayınlandı: ‘Kara Gözünün Hasretinden’

İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı 'İpek Yolu' her perşembe akşamı müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. İpek Açar, İpek Yolu'nun yeni bölümünde 29 Aralık Perşembe akşamı son assolist Petek Dinçöz'ü konuk ediyor. Petek Dinçöz ve İpek Açar, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde muhteşem performanslara imza atıp, düetler yaptılar.

Petek Dinçöz ve İpek Açar'ın sohbetlerinden öne çıkan cümleleri paylaşıyoruz:
2 RUH TAŞIYORUM BİRİ SAHNEDEKİ PETEK DİĞERİ EVDEKİ DİDEM
Petek Dinçöz: 2 ruh taşıyorum. Biri Petek sahnedeki, diğeri Didem evdeki. Pijamalarıyla oğluyla, evde Didem var.

BÜTÜN EVLERİMİ SATTIM
Petek Dinçöz: Türkiye'deki bütün evlerimi ve güzellik salonumu satıp Amerika'ya gittim. Oğlum için Amerika'da bir ev aldım ama olmadı! Petekcim oğlunu da al dön dedim.

YÜZÜME GÜLÜP ARKADAN DİŞİNİ SIKANLARI ÇOK GÖRDÜM
Petek Dinçöz: Yüzüme gülüp de arkadan dişini sıkanları çok gördüm. Özellikle son zamanlarda bizzat yaşadım bunu, ama Rabbim onlara gereken cevabı veriyor.
PETEK BEBEĞİMİN ADIYDI
Petek Dinçöz: Kimlikteki adımda Petek yazıyor artık, ismimi resmi olarak da değiştirdim. Çocukken bebeğimin adı Petek'di, ünlü olmadan önce ismim değişeceği zaman bebeğimin adı olan Petek olsun istedim.

HUZUR DIŞ GÖRÜNÜŞÜME YANSIYOR
Petek Dinçöz: Yaşadığım huzur dışı görünüşüme yansıyor. Bir rüyadayım ve bu rüyadan uyanmak istemiyorum. Evliliğim çok güzel gidiyor. Nidamla evlendik. Onu ilk tanıdığımda o 25'ti ben 16'ydım. Şimdi ben kendimi 16 hissediyorum
Editör: TE Bilisim