Şarkılar Bizi Söyler programı ne zaman başlayacak? Hakan Altun ve Sibel Can'ın sunuculuğunu yapacağı ve Hüsnü Şenlendirici'nin eşlik edeceği Şarkılar Bizi Söyler programının yayın tarihinin belirli olmasının ardından herkes programın ne zaman yayınlanacağını merakla araştırıyor.

Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici Kanal D ekranlarında müzik ziyafeti çekecek.

Sibel Can, al yazmalı kıyafetiyle nostalji yaşatacak.

Sunuculuğunu Sibel Can ve Hakan Altun’un üstlendiği, Hüsnü Şenlendirici’nin ise klarnetini konuşturacağı eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler programının ilk bölümü 25 Şubat 2021 Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında başlıyor. Şarkılar Bizi Söyler programında, her hafta bir sanatçının yaşamı, sanatı, sesi ve müzik dünyasında adını yazdırdığı yaşamı, şarkıları, ailesi ve dostları, sürprizler ile birlikte yer alacak. Hayatını müzik için feda eden, şarkılarıyla herkesin gönlünü fetheden, müzik duayenlerinin yaşamları, şarkıları ve unutulmayacak olan bestelerinin hikayeleri, fantezi müziğin buğulu sesi Sibel Can ve prensi Hakan Altun’un eşsiz yorumuyla hayat bulacak.

Programın ilk bölümünde Müslüm Baba'nın şarkılarına yer verilirken, Müslüm Gürses'in sanat hayatı mercek altına alınacak.
 

Editör: TE Bilisim