Sezen, Madonna'yı ti'ye aldı ...
 
BKM
'nin organizasyonuyla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen konser yoğun ilgi gördü. Tarihi tiyatronun basamaklarını bile dolduran Sezen Aksu hayranları, erken saatlerde salonun kapısında beklemeye başladı. Fahir Atakoğlu yönetimindeki orkestra eşliğinde sahneye çıkan Sezen Aksu, konserine "Gülümse" ve "El Gibi" ile başlayıp, "İstanbul", "Şinanay", "Bırak Beni" ve "Gidiyorum" ile devam etti. Sezen Aksu, konseri boyunca hem seyirciyle bol bol sohbet etti hem de kendisini izlemeye gelen konuklarını sahnede ağırladı.

Gecenin ilk konuğu Mehmet Erdem oldu. Erdem, yeni çıkardığı albümü ve albümün çıkış parçası "Hakim Bey" ile şarkının sahibinin sahnesine konuk oldu. Sezen Aksu, yıllar önce yaptığı şarkısını seslendiren Mehmet Erdem'i sahneye çıkarıp şarkıyı onunla birlikte okudu.

Nilüfer ve Sezen Aksu sahneda adeta devleşti.

Gecenin ikinci konuğu ise Nilüfer oldu. Daha konser başlamadan önce yerine oturmak için salona girdiğinde seyircinin alkışlarıyla karşılanan Nilüfer, Sezen Aksu tarafından sahneye davet edilince de alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahneye çıktı. Sezen Aksu, "Kalbimin içi, iç organlarım erim erim eridi sana. Allah seni bize bağışladı. Allah birlikte yaşlanmayı da nasip etsin. Ucundan başladık da" diyerek takıldığı arkadaşıyla, "Sen Ağlama" ve "Geri Dön" şarkılarını birlikte seslendirdi.
Gecenin son konuğu ise Nükhet Duru oldu. Duru, yeni şarkılarından birini seslendirdi.


Sezen Aksu sahnede Madonna'yı taklit ederek espriler yaptı

Sezen Aksu 17 ve 18 Temmuz tarihlerinde de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda olacak.
Sezen Aksu muhteşem performansıyla dakikalarca ayakta alkışlandı
Editör: TE Bilisim