Teoman’ın büyük değişimi 

Normalde siyah renk kıyafetleri tercih eden şarkıcı, rengarenk ve çiçek desenli gömleğiyle dikkat çekti. Rengarenk giyinmesine Teoman, "Artık çok siyah giyince kendimden sıkıldım. Bunları giymek için kendimi zorluyorum" dedi. Şarkıcı, "Yeniden oyunculuk düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Çalışmaya üşeniyorum. Her şeye üşenir oldum. Herhalde yaşlılıkla ilgili... Bu dönemde sadece konser veriyorum, sadece o zevkli geliyor bana" yanıtını verdi. 

‘O kadar büyük bir isim değilim’
Geçtiğimiz günlerde bir markanın reklam yüzü olan Teoman, "Çok teklif geliyor ama kabul etmiyorum. O reklamı beğendiğim için kabul ettim. Reklam tekliflerine parasına göre bakmıyorum. Bana uyar mı diye bakıyorum tekliflere..." şeklinde konuştu. Firmadan 17 milyon TL aldığı iddialarına ise şarkıcı, "Keşke o kadar para kazansaydım. Açıkcası ben o kadar büyük bir isim değil o yüzden o parayı bana kimse vermez. Haklılarda..." ifadelerini kullandı. 

'Annem yoğun bakımdan çıktı'

Musa Eroğlu‘ndan veliahtı Yüksel Didikoğlu’na tam destek Musa Eroğlu‘ndan veliahtı Yüksel Didikoğlu’na tam destek

Bayramda annesinin koronavirüse yakalandığını söyleyen şarkıcı, "Annemle uğraştım. Bugün yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya geçti. O yüzden bugün sevinçliyim" dedi. Bir gazeteye açtığı davadan 280 bin TL kazanan Teoman, "Haberim yok ama çok sevindim. O kadar dertlerle uğraşıyorum ki, onlarla uğraşacak zamanım yok" dedi. 

Editör: TE Bilisim