Ferhat Göçer yeni albümü “Kalbe Kiralık Aşklar” ile başarılara doymuyor. 7 Ekim’de piyasaya çıkması ile birlikte müzik listelerine bir numaradan giriş yapan albümün çıkış parçası olan “Git” Türkiye radyolarının en çok çalan şarkısı oldu.

Göçer’in dillerden düşmeyen şarkısı “Git” MusicTopTR’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlanan verilerine göre, Türkiye televizyonlarında ve radyolarında, haftanın en çok çalınan şarkısı oldu. Böylece, çıktığı ilk günden itibaren fırtına gibi esen Git”in başarısı resmi olarak da tescillendi.

Ferhat Göçer’in ilk yönetmenlik deneyimi olan, Avustralya, Asya ve Avrupa olmak üzere 3 ayrı kıtada çekilen ve büyük beğeni toplayan “Git” in klibi, sosyal medyada 3 milyon izlenme sayısını geçti. Aynı zamanda Göçer’in konserlerinde de en çok istek alan şarkıların başında da gelen “Git” in söz ve müziği Zeki Güner’e düzenlemesi ise Selim Çaldıran’a ait.

Ferhat Göçer, ilk albümünü 2005 yılında çıkarmış ve 6. albümü ‘Kalbe Kiralık Aşklar’ için ağırlıklı olarak kendi söz ve bestelerinden oluşan şarkıların yer alması sebebiyle “Üzerine en çok titrediğim albüm” demişti. Aldığı geri dönüşler ile birlikte beklediği başarıyı resmi veriler ile de tescilleyen Göçer, 22 Şubat’ta Bostancı Gösteri Merkezin’de vereceği yeni albüm konseri içini hazırlıklarına şimdiden başladı.
Editör: TE Bilisim