Mali müşavir, bağımsız denetçi ve akademisyen kimliği ile iş ve eğitim hayatında önemli bir kariyer yapan Özgür Teraman,  çıkardığı “Sonsuz” albümü ile birlikte akşamları rock’çı kimliğine bürünerek sahne almaya başladı.

Özgür Teraman, geçtiğimiz gün Dorockxl’daki konseri ile 12 yıl aradan sonra müzikseverler ile buluştu. Teraman, yeni albümü “Sonsuz” un lansman gecesinde, albümünün yanı sıra repertuvarında sevilen parçalara da yer verdi.  Sabahları işine giden, dersi olduğu günlerde üniversitede öğrencileri ile buluşan Teraman, sahnede ise simsiyah kıyafetleri ve fötr şapkası ile birlikte, adeta süper kahramanlarda görmeye alışık olduğumuz, büyük bir değişime uğruyor.

En Büyük Destekçisi Gökhan Türkmen

Teraman'ın en büyük destekçilerinden biri de "Sonsuz" albümünü çıkardığı GTR Müzik'in sahibi Gökhan Türkmen "Özgür Teraman'ın çok başarılı olacağına inanıyorum"diyor.  Albümdeki "Rüya" parçasının sözü hariç bütün şarkıların söz ve besteleri Teraman’a ait. Albümün aranjörlüğünü İlkay Özboyar üstlenirken, sanatçının eşiyle birlikte yurt dışında çektiği “Fesleğen” klibi de büyük beğeni topladı.

Üniversite yıllarında Grup İstasyon ile sahne alan Özgür Teraman keskin bir dönüş ile hayatında eğitim kariyerine öncelik vererek sürdürmüş ve kariyerinde edindiği başarının ardından “Hep hayalimde ve kalbimdeydi” dediği müzik tutkusunu tekrar harekete geçirme kararı almıştı.

Editör: TE Bilisim