Katıldığı şarkı yarışmalarında sesinin güzelliği ve yorumculuktaki ustalığı ile dikkat çeken Hande Subaşı ‘Bana Nağme Yapma’ adlı yeni şarkıyı bu özel projede okuyarak, profesyonel anlamda müzik dünyasına ilk adımı atmış olacak… Oyuncu Zuhal Topal ise, müzisyen eşi Korhan Saygıner ile ‘Aramadın Aylardır’ şarkısının clup versiyonunu yorumlayarak, evliliklerindeki uyumu iş yaşamında da göstermiş olacaklar. Türk Pop Müziği’nin sevilen erkek seslenrinden Yaşar da bu özel çalışmada iki şarkıyla yerini alacak…

1991 yılında Altın Güvercin Şarkı Yarışması’nda birinci olan ‘Sen Daha Dur’ ile yine eskilerden ‘Hay Benim Aklım Aynı Yerde’ adlı eserleri kendisi seçerek yorumlamak isteyen Yaşar ‘Bu şarkılara eskiden beri hayrandım. Sahnede hep söylüyordum. Albümle ölümsüzleştirmek, keyifli olacak’ dedi.

Hülya Avşar, Metin Özülkü ile düet yapacak.
Albümün bir diğer sürprizi ise Metin Özülkü’nün Hülya Avşar’la ‘Yine Kördüğüm’ adlı şarkıda yapacakları düet olacak. Avşar, bu şarkıyı kendi albümünde okumuştu, fakat çok öne çıkmadığı için yeniden bu albümde okuyarak, daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak… Bu özel projede ayrıca, Eda Özülkü kendi şarkısı olan ‘Bir İstanbul Hatırası’ adlı şarkısını, Metin Özülkü ‘Vazgeçip Gider miyim’ adlı kendi şarkısını, Burak Kut, ‘Uslanmazdım’’ı yorumlarken, müzik dünyasına yeni adım atmaya hazırlanan İmge ‘Elime Düşme’ diyerek, ilk kez müzik dinleyicileriyle buluşacak… Gazeteci yazar İclal Aydın ise, kendi yazdığı ‘Böyledir Aşk’ adlı şiirini yine Metin Özülkü bestesiyle albümde okuyarak, projeye çok farklı bir renk katmış olacak..

Zuhal Topal eşi korhan Saygıner ile birlikte Metin Özülkü'yle stüdyoya girdiler
Metin Özülkü Orkestrası’nın canlı performansıyla gerçekleştirilecek olan kayıtlar, sanatçının kendi stüdyosunda yapılacak. Özülkü Project için çok uzun zamandır hazırlıklarını sürdüen Metin Özülkü, çok yakında albümü müzikseverlerle buluşturmayı amaçlıyor.

Albümün diğer sürpriz ismi Türkiye Güzeli Hande Subaşı
Editör: TE Bilisim