Bu yılki 3 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen otel işletmecileri, bir süre önce sanatçılarla görüşmelerini tamamlayarak programlarını açıkladı. Bayram boyunca üst üste 3 gece farklı şehirlerde sahneye çıkacak Sibel Can, en çok para kazanacak olan isim olarak zirveye oturdu.

BU YILIN GÖZDESİ KIBRIS
Can'ı, kendisi gibi 3 gece sahne alacak Demet Akalın izledi. Her bayram Antalya, Bodrum ve İzmir gibi yerlerde konser veren ünlüler, bu yıl rotayı Kıbrıs'a çevirdi. Birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak Kıbrıs'ta bu bayram Sibel Can, Hadise, Volkan Konak, Muazzez Ersoy, ve Serdar Ortaç gibi isimler sahne alacak. İşte Ramazan Bayramı'nda sahne alan ünlüler ve ücretleri...
Sibel Can
350 BİN TL:
 Bayramın 1'inci günü Antalya Sueno Hotel'de sevenleriyle buluşacak. Can'ın 2'nci günki durağı ise Kıbrıs Mercure Hotel olacak. Bayram boyunca çalışacak olan Can, son gün ise Bodrum-Yalıkavak Palmarin'de sahneye çıkacak.
Demet Akalın
120 BİN TL: 
Bayram boyunca çalışacak olan Demet Akalın, ilk gece Antalya Mardan Hotel'de, ikinci gece Mersin'de konser verecek. Akalın, son gün ise Bodrum'daki hayranlarıyla buluşacak.
Volkan Konak
Kaya Artemis Hotel'de bayrama 'Hoşgeldin' diyecek olan Volkan Konak da tek bir gece çalışacak.
Süperstar'a tek gece için 250 bin TL
Bayramın 'tek gece için en yüksek maliyetli' ismi ise Ajda Pekkan oldu. 19 Ağustos Pazar günü Bodrum'daki Billionaire'de konuklara özel bir gece yaşatacak olan Süperstar, 250 bin TL alacak.

AKŞAM Gazetesi
Editör: TE Bilisim