Sabah Günaydın'dan Tuba Kalçık'ın haberine göre; "Size sevgilerimi gönderiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin" diyen ünlü sanatçının sağlık durumu her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor.

Evinde dinlenen Pekkan'ın yavaş yavaş yürümeye başladığı, fizik tedavisine ise bir süre daha devam edeceği öğrenildi.

KONSERLERİ ERTELEMİŞTİ

Geçirdiği kazanın ardından Kasım ayındaki tüm konserlerini ertelemek zorunda kalan Süper Star, önümüzdeki ay yeniden sevenleriyle buluşacak. Pekkan, 15 Aralık'ta sahneye çıkacak.

'SESİ ÇOK İYİ GELİYOR'

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Pekkan'la ameliyata girmeden önce telefonda konuştuğunu belirterek, şu bilgileri paylaştı:

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Nuri Alço'nun son sağlık durumu Yoğun bakımda tedavisi devam eden Nuri Alço'nun son sağlık durumu

76 yaşındaki sanatçı, geçen gün evinde yataktan kalkarken yere düşmüş ve kalça kemiğini çatlatmıştı. Hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Pekkan, dün ayağa kaldırılıp yürütüldü. Kemiğinin kırılmadığı ve kalıcı bir sağlık problemi yaşamayacağı öğrenilen Süperstar, 45 gün boyunca evinde istirahat edecek.

"Öncelikle Ajda'nım hastaneye kaldırılması beni çok üzdü. Ona acil şifalar diliyorum. Ameliyata girmeden kendisiyle konuştum.

Sesi çok iyi geliyordu. İnşallah bir an önce iyileşir ve sahnelere geri döner. O bizim süper starımız, kıymetlimiz."

NE OLMUŞTU?

Son dönemlerde verdiği konserler ve yaptığı danslarla adından söz ettiren Ajda Pekkan'a adeta nazar değdi. Ajda Pekkan'ın hayranlarını korkuttu.

Türk müziğinin 'Süper Star'ı 76 yaşındaki Ajda Pekkan evinde düştü ve kalça kemiğini kırdı. Hastaneye kaldırılan Ajda Pekkan ameliyata alınmıştı.

Ajda Pekkan'ın menajeri Oğuz Arınmış, yaşananlarla ilgili son durumu Günaydın'a anlattı:

Ajda Hanım gece yarısı tansiyon sorunu yaşamış. Dengesini kaybedip yere düşmüş.

Yardımcıları 04.00 gibi beni aradı, hemen hastaneye yetiştirdim.

Ameliyat 7 saat sürdü ve çok şükür başarılı geçti.

Sağlık durumu iyi… Bir süre dinlendikten sonra kısmetse sahnelere geri döneceğiz.

Ancak kalçasındaki çatlak nedeniyle kasım ayı konserlerini üzülerek iptal etmek zorunda kaldık."

KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM

Ajda Pekkan ameliyat sonrası kendisini çok iyi hissettiğini söylerken, menajeri Oğuz Arınmış da “Büyük bir kalça kemiği operasyonu değildi. Gayet sağlıklı. Fizik tedaviye devam edecek. Pazar ya da pazartesi günü hastaneden taburcu olacak. 45 gün sahnelerden uzak kalacak. Sonraki konser takvimi henüz belli değil” dedi.

Daha önce kireçlenmeye bağlı olarak dizlerinde sıvı birikmesi meydana gelen Pekkan, geçen yıl iki dizinden ameliyat olmuştu.
Evinde geçirdiği kaza sonucu kalça kemiği çatlayan Ajda Pekkan’ın ameliyatı başarılı geçti. (Kaynak: Sabah)

Editör: TE Bilisim