Sanatçı Ayşe Mine, sosyal medya hesabından hastane odasında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına “Bu da geçer” notunu düştü.

"AMELİYAT ŞART..."

60 yaşındaki sanatçı, uzun zamandır süren ağrıları nedeniyle doktora başvurduğunu aktararak, “Ufak bir operasyonla biyopsi için parça alındı. Yapılacak bir şey yok. Sonunda ameliyat şart..." dedi.

Ayşe Mine şubat ayında Star TV'de yayınlanan İbo Show'a katılmıştı.

İbo Show'da kıyameti koparmıştı...

İbo Show’a geçtiğimiz aylarda katılarak, Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan gibi isimlerle misafir olarak ağırlanan Ayşe Mine, “Yapacak bir şey yok” diyerek duyurdu! İbo Show’da ise Ayşe Mine, Gülden Karaböcek'in kendisini poposuyla ittiğini dile getiren bir açıklama yapmış ve dikkatleri üzerine çekmişti.

Gülden Karaböcek ise konu hakkında; "Ben kimseyi itmedim. Ayrıca henüz ölmedim, bilerek yapılmış hiçbir şey yok. Kendi kendine uzaklaştı, gelmedi. Bu mevzu çok uzadı. Gereksiz bir tartışma" açıklamasını yapmıştı. Ayşe Mine ise bu cevaba karşılık olarak; “O gün beni itti. Ben de üzüldüm, uzaklaştım. Çünkü ben kırılgan bir yapıdayım. Uzaklaşınca herkes beni çağırdı, Ahmet Selçuk İlkan ve İbrahim Tatlıses de gördü. Görüntülerde onun ittiği var. Bu işin peşini bırakmayacağım. Bir kere Ayşe Mine'yim ben” sözlerini dile getirmişti.

Ayşe Mine; "Yer açmak istesem tank gibi kadınım. Ben bu iri yapımın altında çok hassas bir kadınım. Onun yaptığını mevzu bile etmedim. Beni poposu ile itti. Sonra da mevzuyu kendi lehine çevirdiler" sözlerini dile getirip gündeme bomba gibi düşmüştü. “Tank gibi kadınım” sözleri ise manşetlerde yer almıştı. Şimdi ise sağlık durumu hakkında korkunç bir paylaşım yaptı…

Ayşe Mine hastane yatağından bir paylaşım yaparak; “Ufak bir operasyonla biyopsi için parça alındı. Yapılacak bir şey yok. Sonunda ameliyat şart..." notunu düştü. Sevenleri ise gördükleri manzara karşısında şok içerisinde kaldı.

Birçok kişi ise Ayşe Mine’nin fotoğrafına photoshop yapıp yapmadığını konuştu. Sizler Ayşe Mine Hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız.

AYŞE MİNE KİMDİR?

Ayşe Mine, 30 Ocak 1962, İstanbul doğumlu Türk şarkıcı ve oyuncu. Asıl adı Mine Akyüz olan Ayşe Mine, 30 Ocak 1962'de İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Celâlettin Akyüz, annesi ise Ender Hanım'dır. Anne tarafı İstanbullu, baba tarafı ise Trabzonludur. Eğitim hayatına Mecidiyeköy 6 Ekim İlkokulu'nda başlamıştır. Ortaokul ve liseyi ise Mecidiyeköy Lisesi'nde bitirmiştir.

Ayşe Mine 16 yaşında çıkardığı ilk 45'lik plağından "Demek Ki Öyle" isimli şarkısı ile ünlenmiştir. Müzik kariyerine pop müzik tarzında söylemeye başlamış ve 80'li yıllarda pop müzik söylemeyi bırakıp arabesk müziğe geçmiş ve kendi tabiriyle "kırık arabesk" türünde plak ve kasetler yayımlamıştır.

Kariyerinin başlarında Pop Müzik ve Türk Sanat Müziği türünde şarkılar okumuşsa da şöhretini 80'li yıllarda seslendirdiği 'Erkek Milleti' ve 'Yemin Mi Ettin' gibi Arabesk şarkılara borçludur. Erkek Milleti isimli plağı ile Altın Long Play Ödülü'nün sahibi olmuştur. Aynı adlı bir de sinema filmi mevcuttur. 1994 yılında ise Mutlugiller dizisinde başrol oynamıştır.

Editör: TE Bilisim