'Paramparça', 'Hanımın Çiftliği', 'Sessiz Fırtına' ve 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' başta olmak üzere çok sayıda sevilen projede rol alan oyuncu Erkan Petekkaya'nın, TRT Dijital için hazırlanan 'Son Gün' dizisi için kamera karşısına geçti.

Magazin Burada’nın haberine göre çekimler sırasında aniden rahatsızlanan Petekkaya apar topar hastaneye kaldırıldı. Dizinin çekimleri iptal edilirken ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Erkan Petekkaya geçtiğimiz aylarda böbrek ameliyatı olmuştu.

Erkan Petekkaya hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Yeni projesi Son Gün'ün çekimleri sırasında kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Hayranlarını endişelendiren haber karşısında açıklama geldi.

Ayşe Mine ameliyat oldu Ayşe Mine ameliyat oldu

“Son Gün” dizisinin çekimlerine başlayan Erkan Petekkaya’nın kalp krizi geçirdiği ve Petekkaya’nın apar topar hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz dönemlerde böbrek ameliyatı geçiren Erkan Petakkaya'nın an itibarıyla durumunun iyi olduğu bile aktarıldı.

Olay sonrası sette yaşanan kriz nedeniyle dizi çekimlerinin de iptal edildiği gelen bilgiler arasındaydı.

Birsen Altundaş'ın haberine göre; Erkan Petekkaya, "Kalp krizi falan geçirmedim." dedi.

"Sadece grip rahatsızlığım vardı. Şu an gayet sağlıklıyım ve sette işimin başındayım" diyerek çıkan haberleri yalanladı.

Erkan Petekkaya da yayınladığı video ile sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Erkan Petekkaya (d. 11 Aralık 1970, Elazığ), Türk oyuncu.

Diyarbakırlı olmasına rağmen Elazığ doğumlu olan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası’nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı kazanan Petekkaya, 1993’ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam eder. 1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçer.

Editör: TE Bilisim