Aşk 102 dizisinin setinde korona paniği!

Türk dizi sektörünün son yıllardaki en başarılı genç isimleri arasında yer alan ve Netflix'in Aşk 102 dizisinde başrolleri paylaşan Alina Boz ve Kubilay Aka koronavirüse yakalandı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Alina Boz ve Kubilay Aka’nın corona testleri pozitif çıktığı için Aşk101’in 2. sezon çekimleri ertelendi.

Türk dizi sektörünün son yıllardaki en başarılı genç isimleri arasında yer alan ve Netflix'in Aşk 102 dizisinde başrolleri paylaşan Alina Boz ve Kubilay Aka koronavirüse yakalandı.

tv100'ün haberine göre, Başrol oyuncuları Alina Boz ile Kubilay Aka koronavirüse yakalandı. Ay Yapım'ın Netflix için çektiği Aşk 102 dizisinin setinde koronavirüs paniği yaşanıyor.

Başrol oyuncuları Alina Boz ile Kubilay Aka'nın Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı. Bugün sonuçlar açıklanır açıklanmaz ekip çekimleri durdurdu.

Aşk 102 dizisi daha önce yayınlanan Aşk 101 dizisinin devamı olarak çekiliyor. Alina Boz ve Kubilay Aka Aşk 101'de de başrol olarak görev almıştı.

Kubilay Aka konuyla ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Sıkıntı yok bu covid kime bulaştığını bilmiyor." mesajını paylaştı.

Kubilay Aka test sonucunu sakin bir şekilde karşılarken, Alina Boz'un nasıl açıklama yapacağı merak konusu. Tüm oyunculara geçmiş olsun dileklerimizi iletir, şifalar diliyoruz.

İpek Filiz Yazıcı da virüse yakalandı!

Öte yandan aynı zamanda Yeni Hayat dizisinde de rol alan Love 102 oyuncularından İpek Filiz Yazıcı'nın da test sonucu pozitif çıktı.

Yaşanan bu gelişme üzerine Yeni Hayat dizisinin de setine ara verildi. Tüm oyunculara test yapılacak.

Kubilay Aka kimdir?

Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezun oldu. "Vatanım Sensin" dizisinde iki sezon boyunca Ali Kemal karakterini canlandıran Aka, halen "Çukur" dizisinde Celasun karakterine hayat vermektedir. Kubilay Aka, oyunculuğa başlama hikayesini şu sözlerle anlamıştı:

Muğla-Milas Havalimanı'nda özel bir şirkette çalışıyordum. Ufuk Ergin, sanatçısı Ozan Doğulu ile lounge kısmına giriş yaptı. İşlemlerini gerçekleştirdim. O sırada yaka kartımdan adıma soyadıma bakmış. 10 dakika sonra Instagram'dan bir mesaj geldi. Bana "Vatanım Sensin" dizisindeki Ali Kemal karakteri için deneme çekimine gelip gelemeyeceğimi soruyordu. Görmesem, kim olduklarını bilmesem, birileri bana şaka yapıyor zannederdim.

Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinin ardından Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırdı.

Alina Boz kimdir?

Alina Boz, 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyaya geldi. Annesi Rus kökenli olan Alina Boz, Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duydu. İlk olarak "Cesur Hemşire" dizisinde "Canan" olarak ekranlara adım attı. Alina Boz, esas çıkışını ise "Paramparça" dizisinde canlandırdığı "Hazal" karakteri ile yaşadı.

2016 yılında kadrosunda Zafer Algöz ve Melek Baykal gibi usta isimlerin yer aldığı "Kaçma Birader" adlı filmde de rol alan Alina Boz, Ata Demirer ve Justin Bieber ile Avea reklamlarında bulunan genç oyuncu reklam filminde yer aldı.

2017 yapımı Sevda'nın Bahçesinde Defne karakterine hayat verdi. Alina Boz son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi "Vatanım Sensin" de rol almıştır. Alina Boz son olarak Elimi Bırakma isimli dizinin başrolünü üstlenmiştir.

Editör: TE Bilisim