Orhan Gencebay'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Şişli'deki özel bir hastanede tedavi altına alındığı konuşuluyor. Şubat ayında aşı olan usta sanatçının, tedbir amaçlı hastanede olduğu ifade edildi.

Habertürk'te yer alan habere göre; 77 yaşındaki Gencebay'ın yakın çevresinden ise "Kalbindeki rahatsızlık nedeniyle hastanede, belirli aralıklarla kontrolden geçiyor" açıklaması yapıldı.

Daha önce Covid-19 aşısı olan Orhan Gencebay'ın Koronavirüs'e yakalandığı iddia edildi.

"ALLAH'IN İZNİYLE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"
Orhan Gencebay'ın koronavirüs aşısı olurken çekilen görüntülerini hayat arkadaşı Sevim Emre paylaşmıştı. Gencebay, pandemiyle ilgili olarak, "Herkes gibi evde bekliyoruz, maskemizi takıyoruz, mesafemize dikkat ediyoruz, evden çıkmıyoruz. Böyle yapmak zorundayız. Gerekenler yapılıyor. Dikkatli olun. Allah'ın izniyle üstesinden geleceğiz. Bundan dolayı kimsenin endişesi olmasın" demişti.

Orhan Gencebay ve Sevim Emre, kısa bir süre önce oğulları Gökhan Gencebay'a pandemi kurallarına uygun olarak Çırağan da düğün yapmıştı.

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapıyorum. Orhan Babanız gayet iyi. Maşallah, kale gibi. Her sene olduğu gibi rutin kontrollerde, yalan haberlere itibar etmeyin. Sevgiler." açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilisim