Engellilerin hayatlarının kolaylaştırılması amacıyla yapılan uygulamaları yerinde görüp tespit ederek ödüllendirme yoluna giden Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan ile aralarında ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın da bulunduğu yönetim kurulu, BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Bahat’a ödülünü teslim ettiler.

Engelsiz Yaşam Vakfı önünde engel olan tüm canlıların sorunlarına dikkat çekmek ve sorunları ortadan kaldırmak için yaptığı çalışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Vakfı yönetimi engelliler için pek çok sorun barındıran büyük şehirlerde hayatı kolaylaştıran kişi ve kurumları ziyaret ederek ödüllendiriyor. Bu kapsamda da Bahat Sağlık Grubu bünyesinde bulunan BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Bahat’ı ziyaret eden vakıf yönetim kurulu hastane binasındaki engellilere özel uygulamaları yerinde görerek teşekkür ettiler ve “Engelsiz Hastane” ödülü verdiler.

Murat Dalkılıç tüm konserlerini iptal etti Murat Dalkılıç tüm konserlerini iptal etti

Atilla Kaplakarslan - Reşat Bahat  - Tamer Karadağlı

Vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan ile ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın da aralarında bulunduğu yönetim kurulu üyeleri Tayyar Işıksaçan ve Arif Işık ile birlikte yapılan ziyarette iki yıl önce açılan engelli ve çevre dostu hastane ile ilgili bilgi aldılar. BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda da Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı olan Reşat Bahat ödülün kendilerine büyük şevk ve gurur verdiğini belirterek “Ben önce engelliler diyerek bu hastanenin inşasına başladık. Çevreye ve engellilere dost bir hastane yaptık. Bu binanı inşası sırasında hiçbir ağaç kesilmedi, hiçbir iş kazası olmadı, biç bir canlıya zarar vermedik. Işıklandırmada kuşları bile düşündük. Yasa gereği bir hastanede iki tane engelli odası olması gerekirken, biz her katta dört engelli uyumlu odalar yaptık. Pek çok cihazımız engellilere özel dizayn edildi. Yeşil bina sertifikası aldık. Öncelik çevremiz ve engellilerimiz” dedi.

Editör: TE Bilisim