Yapımcılığını TR 40 33 Productions, senarist ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in üstlendiği; Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı ‘Ailecek Şaşkınız’ filminin afişi görücüye çıktı. Filmin afiş tasarımı Daire Ajans tarafından yapıldı.

2 Mart’ta beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak olan ‘Ailecek Şaşkınız’ın güçlü kadrosunda Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy'un yanı sıra Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Çağlar Ertuğrul, Bihter Dinçel, Güven Murat Akpınar, Mustafa Alabora, Ayda Aksel, Serhat Özcan, Osman Kaba, Okan Has, Umut Avcı, Nebil Sayın, Cemil Şahin, Deniz Erayvaz ve Yılmaz Gruda adlı oyuncular da bulunuyor.

TEASER’ı , youtube’da yaklaşık 3 milyon kişi tarafından izlenen ‘Ailecek Şaşkınız’ sezonun en merakla beklenen komedi filmleri arasında yer alıyor.

‘Ailecek Şaşkınız’ filminde babası emekli olduktan sonra inşaat şirketinin başına geçen Ferhat’ın (Ahmet Kural) çocukluk arkadaşı ve şirketinde Finans Müdürü olarak görev yapan Gökhan’la (Murat Cemcir) kendini bir hırsızlık olayının içinde bulmasıyla birlikte farklı bir yola giren hayatı anlatılıyor. Olayı çözmek için gelen polis amiri Elif’le (Saadet Işıl Aksoy) tekrar karşılaştıktan sonra hayatındaki sır perdesi aralanan Ferhat ve Gökhan, bu kez de seyirciyi koltuğuna çivileyecek büyük bir sürpriz yaşıyor.

Editör: TE Bilisim