Geceye Özcan Deniz ile beraber filmin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan ve Burçin Birben de katıldı. Gala öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özcan Deniz, şunları söyledi: “Gaziantep’e film çekip de galaya gelmeyen çarpılır. Bizim filmimizde hafta sonu en çok Gaziantep’de izlenmiş. Bu kadar sinemasever bir şehir galayı hak ediyor. Sevimli Tehlikeli kişiye, isime yazılmış bir senaryo değil. İzlediğimiz cast senaryoya kurulmuş bir cast. Senaryonun önce kafada bitmesi gerekiyor. Ondan sonra kağıda dökülmesi çok kısa yani 3 ya da 4 ayda yazılıyor ama önemli olan filmin önce aklımızda sinema perdesi oluşturması. Ondan sonra ‘evet ben bu filmi sevdim’ demeye başladığınızda bunun insanlara seyrettirmek için yazmaya başlıyorsunuz.”

Oyuncu Şükrü Özyıldız ise, “Özcan Deniz’in dediği gibi Gaziantep önemli bir şehir. Bizde burada olmaktan çok mutluyuz sabahtan beri çok güzel bir misafirperverlik gördük. Çok samimi insanlar var benim için en önemli olan şey samimiyettir. Hayatta her zaman samimi kalmaya çalışıyorum.” dedi.

Gaziantep’de çekilen Karagül dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan ise, “Gaziantep benim artık ikinci memleketim oldu. Burada ev sahibiyim. En rahat geçirdiğim galalardan biri olacak galiba. O yüzden çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Gala gecesine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı.
Editör: TE Bilisim