Cuma günü itibarıyla sinema salonlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan yapımını BKM’nin üstlendiği ‘Aykut Enişte 2’ için pazartesi akşamı Kanyon Cinemaximum sinemalarında özel bir gösterim düzenlendi. ‘Aykut Enişte 2’ oyuncuları ve ekibi merakla beklenen filmi ilk kez izlerken, gösterimde salon adeta kahkahalarla yıkıldı!

Hakan Yilmaz, Melis Babadağ, Cem Gelinoğlu

Gösterim öncesi düzenlenen basın toplantısında ‘Aykut Enişte 2’ oyuncuları Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz, Mekin Sezer, Lale Başar, Müfit Kayacan, Selen Domaç, Ali Çelik ve yönetmen Onur Bilgetay gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cem Gelinoğlu: Gerçekten özlemişiz böyle bir kalabalık görmeyi. Bu filmi çok büyük emeklerle, gönlümüzü koyarak çektik. İkinci film de insanların gönlünde yer bulsun diye umarak çektik. Herkes çok gülecek. Çok heyecanlıyız.

Yönetmen Onur Bilgetey, galaya eşi ile birlikte katıldı.

Onur Bilgetay: Seyircilerin talebiyle vizyona çıkma kararı alınan bir film. Herkesin çok istediğini, sevdiğini bildiğimiz bir film. İlk filmi sevenlerin bunu da mutlaka seveceğini düşünüyorum. Cuma günü herkesi sinema salonlarına davet ediyoruz. Çok güzel bir kadromuz oldu. Sizler sevdikçe biz de böyle filmler yapmaya devam edeceğiz inşallah. İkinci filmi çekmek her zaman yönetmen ve senarist açısından zor, çünkü ilki çok sevildiği için bir baskı oluyor. Biz bu baskıyı çok iyi bir yerden aldık. İlk film bittikten sonra Cem’in bu senaryoya dair bir fikri olduğu için aslında çok doğal ilerledi her şey. O yüzden çok rahattık herkes birbirini çok özlemişti, sete gittiğimizde kimse yabancılık çekmedi. Yeni oyuncularımız da hemen adapte oldular, çok güzel bir süreç geçirdik. İyi ki o dönemde bu filmi çekmişiz. Şimdi insanların dışarı çıktıklarında gidebileceği güzel bir film var karşılarında.

Galaya katılanlar arasında oyuncu Eylem Şenkal da hazır bulundu

Hakan Yılmaz: Eminim filmi izledikten sonra herkes evine çok memnun dönecek. İlk filmde izleyiciydim, sonra sinir oldum ‘Nen nasıl burada yokum’ diye ve ikinciye girdim. Sağ olsunlar öyle güzel bir dünya kurdular ki hem yazarımız hem yönetmenimiz ben sadece kıyafetimi giyip laflarımı söyledim. İnşallah güzel dönüş alırız. Seyircinin aklını alacağız.

Melis Babadağ: Biraz seyirciyle birlikte yaptığımız bir iş oldu çünkü onların baskısı sonucu yazıldı ve öyle sete çıktık. Çok büyük bir aşk ve çok büyük bir sevgiyle. Güzel bir buluşma oldu, çok mutluyuz.

Müfit Kayacan: Atabeyoğulları gerçek gibi, çok özel bir ailemiz var. Bu aileyi sadece rol ailesi olarak saymıyorum. Yapımdan yönetmenimize yazarımıza kadar çok özel bir aile. Halkımız da samimi olana, iyi olana, iyilik önerene kıymet veriyor. İzleyenler güzel hissedecekler, biz çok mutluyuz.

Lale Başar: Şu an hiçbir yerde komedi diye bir şey yok ama biz varız. Teşekkür ederim.

Mekin Sezer: İnsanların yüzünü güldürmek, gönlünü hoş etmek, sinema salonlarından iyi çıkmalarını sağlamak bizim en büyük temennimiz. Herkesi sinema salonlarına bekliyoruz.

Sinema salonlarını kahkahalarla çınlatmaya hazırlanan Aykut Enişte 2’de, Gülşah’la evlenmek için gün sayan Aykut; Atabeyoğlu Ailesi’nin hayırsız damadı, müstakbel bacanağı Talat’ın ortaya çıkması ile kendini hiç istemediği bir maceranın ortasında buluyor!

Komedinin sinemalara dönüşünü müjdeleyen ‘Aykut Enişte 2’nin kadrosunda Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz, Müfit Kayacan, Lale Başar, Selen Domaç, Mekin Sezer, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ahmet Ak, Ali İpin, Ali Çelik, Oğuz Kara, Kerim Ertekin yer alırken, filmin senaryosunu Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali’yle birlikte kaleme aldı.

‘Aykut Enişte 2’, 3 Aralık Cuma sinemalarda.

Ali Çelik, Hakan Yılmaz, Melis Babadağ, Cem Gelinoğlu, Ecrin Mogultay, Onur Bilgetay, Mekin Sezer, Lale Başar, Müfit Kayacan, Selen Domac

Ebru Cündübeyoğlu

Ömür Sabuncuoğlu

Fragman
https://youtu.be/nYFSQzxaPS4

Editör: TE Bilisim