‘Yılın En Çekici Ailesi’ sloganıyla bu sezonun en eğlenceli filmi olmaya aday ‘Dedemin Fişi’nin seyircili ilk özel gösterimi önceki gün ‘Güldür Güldür’ programının da sahnelendiği BKM Tiyatro’da yapıldı.

ÖZEL GÖSTERİM İÇİN BEŞİKTAŞ ÇARŞI'YA KIRMIZI HALI
Bilet satışlı özel gösterimi BKM Tiyatro’da gerçekleştirilen ‘Dedemin Fişi’ için Beşiktaş Çarşı boydan boya kırmızı halı ile kaplanırken tüm çarşı ve tiyatro girişi özel olarak ışıklandırılıp sokak satıcıları ile çevrelendi.

Kırmızı halıyı takip eden çarşı esnafı ile Beşiktaş halkı bu renkli atmosfere ve
ünlü konuklara büyük ilgi gösterdiler.

BKM Tiyatro ilk kez bir sinema filmi özel gösterimine ev sahipliği yaptı.

BKM TİYATRO DOLDU TAŞTI
22 Ocak’ta vizyona girecek olan Malatyalı Çirci Ailesi’nin kahkaha dolu miras serüvenini anlatan ‘Dedemin Fişi’nin özel gösterimine biletli seyirci yoğun ilgi gösterdi.
Çoğunluğu Güldür Güldür fanatiği olan izleyicilerin yanı sıra oyuncuların yakın arkadaşı pek çok ünlü isim de katıldı.

Geceye katılanlar arasında;
Gupse Özay, Hatice Şendil & Burak Sağyaşar, Ercan Saatçi, Sarp Apak, Gülenay Kalkan & Tarık Ünlüoğlu, Ekin Türkmen, Sibel Tüzün, Eda Ece, Hayko Cepkin, Mert Fırat, Şahin Irmak, Ersin Korkut, Derya Karadaş ve Bedük gibi isimler de vardı.


FİLM DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDI
Gösterim öncesi basının karşısına çıkan filmin tüm oyuncuları heyecanlarını basın mensuplarıyla paylaştı. Film başlamadan hemen önce salona girip konukları selamlayan ve geldikleri için teşekkür eden oyuncular ilk kez görücüye çıkan filmi konuklarla birlikte izledi.

Salonu dolduran izleyiciler filmi sevdikleri oyuncularla birlikte izlemenin heyecanını yaşarken, salonda kahkaha tufanı estiren ‘Dedemin Fişi’ finalde seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

ÖZEL YORUMLAR
İzleyicilerden gelen ilk yorumlar ise; 7’den 70’e tüm aile ile birlikte izlenebilecek, birbirinden komik replikleri, uzun süre hafızalardan silinmeyecek tiplemeleri ve macera dolu miras serüveni ile bu sömestrin en eğlenceli filmi olacak şeklinde oldu.

BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği, komedi ve tiplemenin usta isimleri Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Uğur Bilgin, Ali Sunal, Özgün Aydın, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özlem Tokaslan, Zeynep Kankonde, Kıvanç Baran Arslan ve Aysen Gruda’nın rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu oturuyor.
Editör: TE Bilisim