2018’i kahkahayla karşılayacak “Deliha 2” de Zeliha bir de çöpçatanlığa soyunuyor! Yakışıklı patronu Can (Aksel Bonfil) ile ilkokul arkadaşı Eda’nın (Eda Ece) arasını yapmaya çalışıyor. Kahkaha dolu macerasında Zeliha yine bir yandan da kalpelere dokunuyor!

Zeliha, arkadaşlarını başbaşa bırakmaya çalışırken, ortamı romantizmle ısıtmak için soğuk hava deposunu seçince biraz soğutuyor!

İş hayatına atılan Zeliha’nın yeni macerası yine bol kahkaha vaad ediyor! Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Deliha 2” 12 Ocak’ta sinemaseverler ile kucaklaşacak!

“DELİHA 2”nin kadrosunda Özay’a Eda Ece, Aksel Bonfil, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Meltem Özlem Akınözü, Mert Öner eşlik ediyor.

“Deliha 2” Kısa Hikaye:

Zeliha hala deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak bir restoranda çalışmaya başlıyor. Hem ortalığı birbirine katıyor, hem de yine de tanıştığı herkesin hayatına dokunuyor. Zeliha sonunda hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir, yoksa gerçek dünya hayallerini ve kalbini mi kıracaktır?

Editör: TE Bilisim