“DELİSİN! DELİSİN!” 24 EKİM’DE BEYAZ PERDEDE!

Yönetmen Tolga Baş; yeni komedi filmi “Delisin! Delisin!”de Türk sinemasının komedi dalında en çok izlenen oyuncularını biraraya getirdi. Filmde Çetin Altay, Turgut Tunçalp, Ender Gülçiçek, Ferzan Hekimoğlu, Arzu Yanardağ, Pascal Nouma ve Ufuk Karaali’nin yanı sıra sürpriz konuk oyuncular da rol alıyor.

24 Ekim’de vizyona girecek olan “Delisin! Delisin!”in galası Mall of İstanbul’da muhteşem bir törenle gerçekleşti. Galaya filmin oyuncuları Çetin Altay, Turgut Tunçalp, Ender Gülçiçek, Ferzan Hekimoğlu, Arzu Yanardağ, Pascal Nouma, Ufuk Karaali’nin yanı sıra Şafak Sezer, Erhan Güleryüz, İzzet Öz, Ümit Sayın, Gökhan Alkan, Emre Kızıltepe katıldı.

Çekimlerinin büyük Bölümü Ayvalık’ta gerçekleştirilen filmde; aynı hastanede tedavi gören Sadri, Rami ve Fırat’ın şizofreni teşhisiyle hastaneye sonradan gelen Arhan tarafından hastaneden kaçmaya teşvik edilmeleriyle çıktıkları eğlenceli yolculuğun hikayesi anlatılıyor. Dışarıda hayatı merak etmeleriyle başlayan yolculukları sırasında 3 kafadar, sorunları da kendi yöntemleriyle çözüyor. Zaman zaman bir delinin samimiyet ve saflıkla, kendini akıllı zanneden birinden çok daha zeki olabileceğini gösteren 3 arkadaş, izleyenleri kendi dünyalarına doğru komik bir yolculuğa çıkarıyor.

Sedat Peker genç yönetmen Tolga Baş'ın sinema filmi 'Delisin Delisin'in galasına katıldı.

Ferzan Hekimoğlu, Arzu Yanardağ, Çetin Altay, Pascal Nouma, Ufuk Karaali ve Turgut Tunçalp'in başrolleri paylaştığı 'Delisin Delisin'in galasına çok sayıda ünlü isim katıldı.

Ferzan Hekimoğlu



Editör: TE Bilisim