Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ve Şinasi Yurtsever’in paylaştığı, bugün vizyona giren “Düğün Dernek 2: Sünnet” filminin galası önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yapıldı.Film gösteriminden hemen önce kırmızı halıda basın mensuplarına poz veren ekip, bu filme çok güvendiklerini söyledi.
Yılmaz Erdoğan gala da hazır bulundu.

Heyecanla beklenen gün geldi, BKM yapımı ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ nihayet sinemaseverler ile buluştu!
 
Filmin ilk özel gösterimi, biletlerini haftalar önce satın alan sinema seyircileri ile birlikte Zorlu PSM’de gerçekleşti. 
 
Filmden saatler önce salonun kapısında uzun kuyruklar oluşturdu! Heyecan büyüktü. Çünkü hem herkes kırmızı halıdan geçip, birkaç dakikalığına bu seramonide yerini aldı hem de uzun zamandır beklenen film oyuncularıyla birlikte izlendi.
 
Handan Nerdim ile gelen Ümit Erdim

Film gösteriminden hemen önce kırmızı halıya çıkarak medya ile  buluşan ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ filminin tüm ekibi, filmlerine çok güvendiklerini söylediler.
 
Burak Satıbol
Geceye katılan isimler arasında, Yılmaz Erdoğan, Mahsun Kırmızıgül, Seda Bakan ve eşi Ali Erel, Ebru Cündübeyoğlu, Funda Arar,  Berfu Öngören, Erol Köse ve Fulden Çetindoğan, Pakize Suda, Büşra Pekin, Ersay Üner, Oya Başar ve oğlu Umut Kırca, Korhan Herduran, Burak Satıbol, Nevra Serezli, Seda Bakan ve eşi Ali Erel, Hayko Cepkin, Burak Aksak, Ümit Erdim ve Handan Nerdim, Gamze Özçelik ve Pelin Öztekin de vardı.
 
Açelya-Ferit Aktuğ

1200 SALONDA BİRDEN “ÇOK EĞLENECEYUK”
 
Düğün Dernek 2 Sünnet, seyircili ilk gösteriminin finalinde dakilalarca alkışlandı. Ekip gösterim öncesi olduğu gibi finalde de sahneye çıkarak seyirciyi selamladı.
 
OYA BAŞAR VE UMUT KIRCA
İlk gösterimde, hikayenin tamamına seyirciden alınan reaksiyon tüm ekibin yüzünü güldürdü. Ekip, 4 Aralık Cuma günü tüm Türkiye’de 1200 salonda seyirciyle buluşacak.
 
Ekip 3 Aralık’ta Sivas’ta, 5 Aralık’ta Köln’de, 6 Aralık’ta Amsterdam’da ve sonrasında Türkiye’de 6 ilde daha seyirciyle buluşmaya devam edecek...
 
Büşra Pekin - Ersay Üner

Nevra Serezli

TURNE TAKVİMİ:
3 ARALIK PERŞEMBE SİVAS
5 ARALIK  CUMARTESİ SALI KÖLN
6 ARALIK PAZAR AMSTERDAM
10 ARALIK PERŞEMBE ESKİŞEHİR
11 ARALIK CUMA BURSA
12 ARALIK CUMARTESİ İZMİR
13 ARALIK PAZAR ANKARA
18 ARALIK CUMA KONYA

Ebru Cündübeyoğlu
Editör: TE Bilisim