Yapımcılığını Metin Begen'in üstlendiği, Begen Film'in  çektigi filmin yönetmen koltuğuna, Taha Ulukaya oturdu. Çekimlerine 10 Ağustosta başlanan  filmin  büyük kısmı Ürgüp'te gerceklesti. Ürgüplü iki kardeşin babalarını öldürmesi ile başlayan ve kuzenleri Murat'ın İstanbul'dan köye gelmesiyle birlikte yollarının kesiştiği  serüveni konu alan kara mizah  film, Taner Şahin  ve İskender Bingöl tarafından gerçek hayattan beyaz perdeye uyarlandı.

YAŞANMIŞ HİKAYE BEYAZ PERDEDE

90'lı yıllarda yaşanmış, iki kardeşin babasını öldürdükten sonra yaşadıkları bu acı olay,günümüze  uyarlandı. kara mizah bir film haline getirilerek beyaz perdeye taşındı.

SEVİLEN OYUNCULAR BU FİLMDE BULUŞTU

"Kaygısız Baş", usta oyuncular ve sürpriz isimleri bir araya getirdi. Turgay Tanülkü, Burak Satıbol, Mehmet Çepiç, Taner Şahin, Ferdi Akarnur, Erman Cihan, Mehmet Küçük, Nilgün Atılgan, İbrahim Barulay, Enes Güler, Bülent Ergün, Senem Berfin Batum, gibi isimlerin yanı sıra, yaptığı sinema ,dizi  eleştirileri ve yorumları ile son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken Murat Soner de "Kaygısız Baş" kadrosunda .

İMAMOĞLU SETİ ZİYARET ETTİ

"Kaygısız Baş" filminin Ürgüp çekimlerinde sürpriz bir konuğu vardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu seti ziyaret edip, tüm ekibe iyi dileklerini bizzat iletti.

Editör: TE Bilisim