1980’de Rüzgar filminde rol alan ancak filmden sonra bir daha sinemada boy göstermeyen Sayın’ı Yeşilçam’a küstüren meğer filmin içindeki yatak sahnesiymiş. Cüneyt Arkın’la başrollerini paylaştığı aynı zamanda Arkın’ın filmin yönetmeni olduğu Rüzgar filmi Emel Sayın’ın son filmiydi.

Cüneyt Arkın’ın hayatını anlattığı ‘Benim Kahramanım Türk Halkıdır’ kitabında 1980’de Emel Sayın ile çektikleri ‘Rüzgar’ filminden bahsetmişti. Aynı zamanda yönettiği filmde Emel Sayın’ı zorlu şartlarda çalıştırdığını söylemişti ve bir de kamera önünde Emel Sayın’dan sopayla dayak yediğini anlatmıştı.

Sayın, Bir daha da bir filmde oynamadığını ifade etmiş, “Emel beni hiç sevmez” demişti. POSTA’ya açıklama yapan Emel Sayın “Rüzgar benim 15. ve son filmim oldu. Dayak sahnesi vardı ama benim suçum yoktu. Kendisi ısrar etti, vurdum. Cüneyt’i çok seviyorum. Filmin ayrıca yönetmeniydi. O ne derse yaptım” diye konuştu.

Emel Sayın bir daha film çekmeme kararını neden aldığını ise şöyle anlattı: “Bir yatak sahnemiz vardı. Cüneyt bana dedi ki ‘İçinde geceliğin olsun ama çarşafla örtelim. Omuzların görünsün, sanki çıplakmış duygusunu versin’. Benim böyle sahnelerde çok hassas olduğumu herkes biliyor. Ama öyle tatlı rica etti ki kıramadım. Sete gazeteci gelmesin, o sahneler servis edilmesin diye ricada bulundum. Bir hafta sonra bir baktım ‘Emel Sayın çıplak, Cüneyt Arkın ile yatakta’ diye haber çıktı.

Emel Sayın, yıllar sonra Tarık Akan ile aşk yaşadıklarını açıklamıştı. Efsane sanatçı Sayın, bu kez yıllar sonra Cüneyt Arkın ile çektikleri yatak sahnesinden sonra sinemayı bıraktığını belirtti.

Billy Baldwin: Sharon Stone benimle seks yapmaya zorlanmadı Billy Baldwin: Sharon Stone benimle seks yapmaya zorlanmadı

Editör: TE Bilisim