Kılıktan kılığa giren iki aylakın maceraları 28 Ağustos'ta gösterimde!

Yapımcılığını YSM'nin (Yayla Sanat Medya) yaptığı, başrollerinde Erkan Can, Mehmet Özgür, Tuvana Türkay, Tarık Papuççuoğlu,  Osman Karagöz ve Cem Kılıç başta olmak üzere Fırat Çöloğlu, İrfan Kangı, Turgay Tanülkü, Ebubekir Öztürk, Bilal Çatalçekiç ile Ferzan Hekimoğlu’nun gibi ünlü isimlerin yer aldığı ‘En Güzeli’adlı sinema filmi 28 Ağustos’ta izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.


Filmde çocukluk arkadaşları olan Şafak ile birlikte çalışmak için Antalya’ya giden Doğan ve Güneş karakterlerine hayat veren Cem Kılıç ve Osman Karagöz, sergiledikleri performans dikkat çekiyor. Can kurtaran ve bel boy olarak işe başladıkları otelde mafya babası tarafından tehdit edilen iki aylak kafadar, kılıktan kılığa girerken oteli de adeta birbirine katıyor.
 
Gerçek hayatta sosyal medya da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Cem Kılıç ve Osman Karagöz’ün canlandırdıkları Doğan ve Güneş tiplemeleri, filmde de güzellik yarışmasına katılan güzelleri tavlamak için sosyal medyanın nimetlerinden faydalanmayı ihmal etmiyor.
 
Çekimleri İstanbul ve Antalya’da 1 ay sürede gerçekleşen filmin yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu, senaristliğini ise Erkan Sezer üstleniyor.
Editör: TE Bilisim